-3.4 C
Alajärvi
maanantai 22.4.2024
MAINOS

Kotimaan superpesiskausi käynnistyy äitienpäiväviikolla – Järviseudun paikallinen heti avauksessa!

Superpesiksen otteluohjelmat on julkaistu. Kotimaan sarja-avauksessa nähdään Järviseudun paikallistrilleri, kun hallitseva Suomen mestari Vimpelin Veto saa Saarikentälle vieraakseen sarjanousijan Alajärven Ankkurit torstaina 13.5.

Varaslähtö kauteen otetaan jo viidennen kerran Fugepesis-tapahtumassa Espanjan Aurinkorannikolla. Naisten ottelussa Fuengirolassa kohtaavat Lapuan Virkiä ja Joensuun Maila lauantaina 23.4. kello 13 (paikallista aikaa). Miesten sarja-avauksessa ovat vastakkain Imatran Pallo-Veikot ja Hyvinkään Tahko sunnuntaina 24.4. samaan aikaan.

MAINOS

Ankkureiden lisäksi sarjanousijana kauteen lähtee Haminan Palloilijat, joka palaa naisten Superpesikseen 16 vuoden tauon jälkeen. Molemmat joukkueet pelaavat kotiyleisönsä edessä heti kotimaan avausviikolla. Alajärvellä vierailee Imatran Pallo-Veikot ja Haminassa Seinäjoen Maila-Jussit lauantaina 13.5.

Haminan Palloilijat vie kotiottelunsa Lapuan Virkiää vastaan Kuusankoskelle osana Superlauantai-tapahtumaa 17.6. Nykyisin Kouvolan kaupunkiin kuuluvalla Kuusankoskella ei ole aiemmin pelattu naisten pääsarjaottelua. Virkiän riveissä pelaa Kuusankosken Puhdin kasvatti Iina Lehtinen.

Heinäkuussa superpesisherkkua on tarjolla runsaasti, kun Itä-Länsi-tapahtuma siirtyy tänä vuonna elokuulle. Suomen suosituimmat tähdistöottelut, pesäpallon Itä-Lännet, pelataan Sotkamossa 4.-6.8.

Viimeiset ottelut miesten Superpesiksen runkosarjassa ovat ohjelmassa torstaina 10.8. Pudotuspeleihin etenevät 10 parasta, joista 7.-10.-sijoittuneet aloittavat puolivälieräkarsinnalla. Naisten päätöskierroksella ovat tulessa kaikki joukkueet sunnuntaina 13.8. Kahdeksan parhaan pudotuspelit alkavat keskiviikkona 16.8.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät