Alajärven liikkuvin yritys -kampanja tulee taas!

199
Liikkuvinta yritystä etsitään jälleen Alajärvellä. Suorituksiksi kelpaa kaikki 30 minuuttia yhtäjaksoisesti kestävä liikunta.
Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärven liikkuvin yritys -kampanja starttaa käyntiin 9.1. nyt toista kertaa. Kampanja toteutetaan yhteistyössä Alajärven kaupungin liikuntapalvelut, Alajärven Yrittäjät ry:n sekä Lehtimäen Yrittäjät ry:n kanssa.

Kampanja on tarkoitettu kaikille alajärveläisille yrityksille, eikä tarvitse olla välttämättä Yrittäjien jäsen! Tavoitteena on saada alajärveläisten yritysten työntekijät liikkeelle suurella joukolla ja tuoda hyvää mieltä ja jaksamista työyhteisöön liikunnan avulla.

MAINOS

Kampanjan kulku

Kampanja-aika on 9.1.-28.2. Yritykset jaetaan neljään kategoriaan työntekijämäärän mukaan. Kampanjan aikana kerätään suorituspisteitä 30 minuutin yhtäjaksoisesti kestävästä liikunnasta.

Suorituksen saa kaikesta liikunnasta/liikkumisesta mikä hengästyttää ja/tai hikoiluttaa hieman. Esimerkiksi kävely, hiihto, vesijuoksu, kuntosali, mutta myös lumenluonti on hyvä hyötyliikuntamuoto.

Kampanjaan osallistutaan koko yrityksen voimin ja suoritukset suhteutetaan koko yrityksen työntekijämäärään eikä ainoastaan heihin, ketkä keräävät suorituksiaan. Jokainen liikuttu puolituntia on lähempänä parempaa terveyttä, työkykyä sekä kampanjan voittoa.

Yrityksen ei tarvitse ilmoittautua erikseen osallistuakseen kampanjaan, vaan riittää, että yritys kerää työntekijöiden liikkumissuoritukset yhteen kampanja-ajalta ja ilmoittaa kampanjan päätyttyä suoritukset sekä yrityksen työntekijämäärän maanantaihin 19.3. mennessä liikuntapalveluihin.

Yritykset tulevat saamaan postia kampanjaan liittyen Alajärven Yrittäjät ry:ltä sekä Lehtimäen Yrittäjät ry:ltä.

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa