1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Huomisen Lakeus -valokuvanäyttely nyt Alajärvellä

Etelä-Pohjanmaan liitto toteutti syyskuussa 2022 sosiaalisessa mediassa #HuomisenLakeus-valokuvahaasteen. Haasteessa sosiaalisen median käyttäjät julkaisivat oman visionsa huomisen Etelä-Pohjanmaasta kuvan muodossa osallistuen samalla valokuvakilpailuun.

Haasteeseen osallistuttiin kaikkiaan noin 300 kuvalla, joiden joukosta tuomaristo valitsi voittajan ja sijoille 2.–10. yltäneet. Kuvien teemoina korostuivat erityisesti luonto ja maaseutu.

MAINOS

Kuvahaasteen voitti Taina Hietamäki (@tainahietamaki). Lappajärveltä otetun voittajakuvan teemoiksi Hietamäki nostaa itse kauniin Lappajärven sekä sen, että kaikki on mahdollista.

Toiseksi kuvahaasteessa sijoittui Ville Kivimäki (@ville.kivimaki), jonka Soinin metsästä otetun kuvan rauhallinen ja taianomainen tunnelma vakuutti tuomariston. Kuvalle myönnettiin myös Pohjanmaan valokuvakeskuksen kunniamaininta.

Kisan kärkikymmenikkö on parhaillaan näyttelykiertueella, joka vierailee Etelä-Pohjanmaan jokaisessa 18 kunnassa.

Kiertue alkoi joulukuussa Kuortaneelta. Tammikuun ajan näyttely on nähtävillä Alajärven kaupunginkirjastossa kirjaston aukioloaikoina ja myös omatoimiaikoina (joka päivä klo 7–21). Kirjaston osoite on Kirkkotie 7, 62900 Alajärvi.

Soiniin näyttely saapuu helmikuuksi, Lappajärvelle tammikuussa 2024 ja helmikuussa 2024 Vimpeliin.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät