Aisaparille sihteeri Lehtimäeltä

Aisaparin hallituksen puheenjohtajaksi toimikaudelle 2023 valittiin Sari Oja-Lipasti (keskellä), varapuheenjohtajaksi Sarita Salo (vas.) ja sihteeriksi Sindi Kuoppala (oik.). Hallitus odottaa kauden 2023–2027 hankehaun käynnistymistä innolla.
Mainos[adrotate banner="3"]

Aisapari ry:n syyskokouksessa valittu hallitus piti järjestäytymiskokouksen ja valitsi puheenjohtajaksi Sari Oja-Lipastin Lapualta, varapuheenjohtajaksi Sarita Salon Kortesjärveltä (Kauhava) ja sihteeriksi Sindi Kuoppalan Lehtimäeltä (Alajärvi). Kokouksessa valituksi tulleiden toimikausi kausi kestää vuoden 2023 loppuun. 

Aisparilla eletään tällä hetkellä rahoituskausien vaihdetta. Kehittämisstrategia “Virtaa uusissa uomissa” on hyväksytty ja sen mukaisia toimia päästään käynnistämään kevään aikana, valtioneuvoston asetusten valmistuttua. Aisapari tiedottaa hankehaun alkamisesta heti kun se on mahdollista.  

MAINOS

Päättyvän rahoituskauden tulokset Aisaparin alueella antavat aihetta tyytyväisyyteen. Kaudella 2014–2022 Aisaparin myöntämällä Leader-rahoituksella toteutettiin 287 kehittämishanketta ja yleishyödyllistä investointia, 152 yritystukea, joista 49 aloittavaa yritystä. Pien- eli teemahankkeita on rahoitettu 106 kpl. Julkista rahoitusta hankkeisiin on myönnetty yhteensä n. 16 milj. euroa ja hankkeiden kokonaisrahoitus on lähes 29 milj. euroa.

Aisaparin hallitus vastaa rahoitettavien hankkeiden valinnasta ja odottaakin jo innolla, että uuden kauden hankehaku voidaan käynnistää. Aisaparin hallituksessa ovat edustettuina alueen asukkaat, yrittäjät, yhdistykset ja paikallinen julkinen hallinto.  

MAINOS
Edellinen artikkeliPysy pystyssä  liukastumisen riskit nousevat iän myötä 
Seuraava artikkeliLuonnonperintösäätiö avasi Susimetsäkeräyksen