1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Iso-Saapasnevan tuulivoimapuiston osayleiskaava valmisteluun tekniselle valiokunnalle

Lappajärven kunnanvaltuusto päätti kokouksessaan lokakuussa palauttaa Iso-Saapasnevan tuulivoimapuiston osayleiskaavan takaisin valmisteluun. Viime maanantaina kokoontunut kunnanhallitus päätti puolestaan siirtää osayleiskaavan käsittelyn tekniselle valiokunnalle valmisteluun.

Asian käsittelyn yhteydessä kunnanhallituksessa Sari Karlström esitti, että asiaa ei siirretä tekniselle valiokunnalle valmisteluun, vaan kaava hylätään ja kaavan käsittelyä ei enää jatketa.

MAINOS

Vesa Luoma kannatti Karlströmin esitystä. Koska oli tehty pohjaehdotuksesta poikkeava kannatettu esitys, oli suoritettava äänestys.

Äänestyksessä osayleiskaavan käsittelyn siirtämistä tekniselle valiokunnalle valmisteluun kannattivat Heikki Honkaniemi, Vuokko Kraatari, Pirkko Lammi ja Ville Ala-aho.

Sari Karlströmin esitystä kannattivat Karlström ja Vesa Luoma. Näin ollen äänin 4-2 Iso-Saapasnevan tuulivoimapuiston osayleiskaavan käsittely siirrettiin tekniselle valiokunnalle valmisteluun.

Jari Ollila ja Petri Kuoppala ilmoittivat olevansa asian käsittelyyn esteellisiä ja poistuivat kokouksesta asian käsittelyn ja päätöksenteon ajaksi.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät