-0.7 C
tiistai 19.3.2024

KyKy-Betset haastoi Vantaa Ducksin kahdesti Korson Lumossa

Lauantaina yleisöön menevän ottelun vantaan Ducsien kanssa Betonimiehet selvitti viidennessä erässä Kyy Yorkiin.

Erin 2-3 saatu voitto antoi itseluottamusta jatkoon. Huikean neljännen erän vääntö 29-31 vei pelin viidenteen ns. lottoerään.

Ratkaiseva viides erä oli betonimiesten kylmäpäistä tekemistä ja pistein 11-15 voitto kotiin.

oukkue pelasi kahden passarin taktiikalla, Mauri Kurppa aloitti ja tauolta jatkoi Maksim Skowronek. Maks lisäsi tempoa ja häneltä ehkä kauden laadukkain esitys. Makea koko joukkueen voitto, Väliahon Mikko antoi kyllä lisävirtaa kaikille.

Sunnuntaina vaihdettiin paitoja ja alkoi uusi kamppailu. Sen Vei Ducks erin 3-0. Peli oli tiukkaa ja varmasti yksi käännekohta tapahtui Tommi Siirilän loukatessa nilkkaansa. Haaveri tapahtui toisen erän lopussa.

Tiukka ryytystä peli oli haaverista huolimatta. Ducksin kokemus ja taito pelata joka pallo loppuun saakka palkittiin. Ducks libero Pineau oli kuin tiikeri, hän poimi kaikki pallot mitä oli pelattavissa. Huikea suoritus takasi Ducksin voiton.

Betonimiesten peli otti kuitenkin taas askeleen ja sanotaan että pitkän sellaisen, eteenpäin.

Seuraava koitos pelataan Kokkolan Tiikereiden kanssa Kyy York Areenassa keskiviikkona 8.2. Tässä pelissä on paljon panosta, keskinäiset pelit on 1-1 ja nyt on paikka tehdä yllätys.