Hankerahaa 6,7 miljoonaa euroa – Aisaparin strategia 2023–2027 sai rahoituksen

459
Aisaparin strategia "Virtaa uusissa uomissa" hyväksyttiin yhtenä parhaista. Sen kautta päästään rahoittamaan paikallista hanketoimintaa 6,7 miljoonalla eurolla.
Mainos[adrotate banner="3"]

Iloisia uutisia alueen kehittäjille ja hankkeita suunnitteleville: Aisaparin tulevan rahoituskauden strategia Virtaa uusissa uomissa hyväksyttiin parhaiden joukossa ja Leader-rahoitusta alueella toteutettaville hankkeille on tulossa 6,7 miljoonaa euroa. 

Aisapari ry hallinnoi Leader-rahoitusta kuuden pohjoisella Etelä-Pohjanmaalla sijaitsevan kunnan alueella. Alueeseen kuuluvat Lapua, Kauhava, Kortesjärvi, Evijärvi, Lappajärvi, Vimpeli ja Alajärvi.

MAINOS

Suomessa toimii 52 Leader-rahoitusta omilla alueillaan hallinnoivaa kehittämisyhdistystä. Aisaparin alueelle myönnetty rahoitus on tällä kertaa valtakunnallisesti kolmanneksi suurin. Rahoitus koskee kautta 2023–2027.

Virtaa uusissa uomissa

Rahoituksen saaminen alueelle perustuu mm. laadittuun kehittämisstrategiaan. Aisaparin alkavan kauden strategian nimi, Virtaa uusissa uomissa, kuvastaa asioiden tekemistä uudella tavalla, toisin kuin on totuttu tekemään, uusien näkökulmien löytämistä. 

Leader-rahoitusta voi saada yleishyödylliseen kehittämis- tai investointihankkeeseen sekä yrityshankkeeseen. Rahoitusta voivat hakea esimerkiksi yhdistykset, pienet yritykset, kunnat ja oppilaitokset. Hankkeiden tulee vastata alueellisen kehittämisstrategian tavoitteita.

Hankehaku käynnistyy myöhemmin

Hankehaku käynnistyy vasta myöhemmin tänä vuonna, kun siihen liittyvät asetukset ja ohjeet valmistuvat. Aisapari tiedottaa asiasta heti kun ajankohta hankehakemusten vastaanottamisen aloittamiselle on tiedossa.

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa