Vapepa palkitsi kolme aktiivista alajärveläistä

748
Vapepan valmiusavauksessa palkittiin iso joukko ansioituneita, mukana kolme alajärveläistä.
Mainos[adrotate banner="3"]

Vapepan valmiusavauksessa palkittiin iso joukko ansioituneita, mukana kolme alajärveläistä.

Palkintoja olivat jakamassa Vapepan puheenjohtaja Hannu Harri ja maakuntatoimikunnan puheenjohtaja Aana Vainio.

MAINOS

Kultaisella ansiomitalilla palkittiin Raija Hankaniemi, joka on ollut SPR:n Alajärven osaston ensiapuryhmän jäsen 1992-2019, osaston hallituksen jäsen vuodesta 2008 alkaen, sihteeri vuodesta 2013ja varapuheenjohtaja vuodesta 2019 alkaen.

Lisäksi hän on ollut Pohjanmaan Vapepan Suomenselän paikallistoimikunnan jäsen syksystä 2019 alkaen.

Hän on toiminut aktiivisesti ja monipuolisesti Alajärven SPR:n osastossa ja ollut mukana etsinnöissä sekä etsijänä että henkisen tuen tehtävissä. Hän on ollut myös kotimaanavun vapaaehtoisena auttamassa tulipaljon uhreja ja toiminut auttavan puhelimen päivystäjänä ja ollut vapaaehtoisena vastaanottokeskuksessa.

Toinen kultaisen ansiomitalin saanut alajärveläinen oli Tarja Åkerman, joka on ollut SPR Alajärven osaston hallituksen jäsen vuodesta 1983 alkaen ja osaston puheenjohtaja vuodesta 2019. Pohjanmaan Vapepan Suomenselän paikallistoimikunnan jäsen hän on ollut vuodesta 2019 ja suorittanut etsinnän peruskurssin 2021.

Åkerman on toiminut SPR:n osaston hälytysryhmän hälyttäjänä vuodesta 1993 ja osallistunut moniin etsintätehtäviin. Hän on ollut auttamassa monia tulipalojen uhreja ja ollut järjestämässä tukitoimingtaa Alajärvelle saapuneille tilapäistä suojelua hakeneille.

Hopeisen ansiomerkin sai vastaanottaa Päivi Lautamaja, joka on ollut SPR:n Alajärven osaston EA-päivystäjä vuodesta 1998 alkaen ja ea-ryhmän varajohtaja vuodesta 2014. Hän on ollut hälytysryhmän jäsen vuodesta 1998 ja osallistunut moniin etsintätehtäviin.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa