-7.3 C
Alajärvi
tiistai 16.4.2024

Veto hurjasteli Catzin nurin

Vimpelin Veto jatkoi voittoputkeaan Naisten Korisliigassa kaatamalla Lappeenrannan Catzin selvin luvuin 105-55 (12-13,29-11,42-5,22-26).

Ottelun avausjakso eteni tasaisissa merkeissä ja kun Vedon kaukoheitot eivät uponneet vieraat johtivat eka kympin jälkeen pisteellä. Vimpelin puolustus pysyi tiiviinä toisella jaksolla.

Samalla Vedon hyökkäyspeli vapautui ja kotijoukkue karkasi 41-24 taukojohtoon. Kolmas jakso oli Vedon näytöstä eikä Catzilla onnistunut mikään.Jakso meni Vedolle murskaavasti 42-5. Veto kiiti selvään johtoon eikä voittajasta ollut epäselvyyttä.

– Hyvä peli meiltä, saimme paljon riistoja ja sitä kautta helppoja koreja,Vedon valmentaja Jarkko Havu kertasi pelitapahtumia.

Veto kohenteli asemia jatkosarjassa ja seuraavan kerran Veto matkustaa 17.2 Kouvottarien vieraaksi.

Veto: Martin 18/9, Isoranta 5/6, Rytkönen 11/3/8 riistoa, R.Kujala 12/1/8 syöttöä, A.Kujala 9/2,King 13/7/6 syöttöä, Anttonen 22/6, Wittinger 15/16.

Catzin ykkönen oli Terrinique Battle tehoin 19/9.