3.5 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Safarikuoro konsertoi Alajärvellä ja Soinissa

Suomen Lähetysseuran Safarikuoro konsertoi johtajansa Tommi Niskalan johdolla lauantaina 11.2. Alajärvellä ja sunnuntaina 12.2. Soinissa.

Safarikuoro on perustettu vuonna 1967 laulamaan kaukaisissa maissa elävien lähimmäistemme iloista ja suruista, kiitoksesta ja rukouksesta sekä lähetystyön arjesta ja juhlasta.

MAINOS

Alajärven kello 19 alkavaa konserttia edeltää kuorotyöpaja, joka on avoin kaikille kuorolaulusta kiinnostuneille. – Parituntinen tarjoa perehtymistä yhdessä laulamiseen ja harjoitteluun sekä vinkkejä laulutekniikkaan ja eri tyylisten laulujen esittämiseen, kertoo Tommi Niskala, joka vastaa työpajan toteutuksesta.

Työpajassa harjoitellaan myös pari kolme laulua, jotka sitten esitetään yhdessä Safarikuoron kanssa illan konsertissa. Safarikuorolaiset kannustavat rohkeasti ilmoittautumaan tähän koulutukseen ja kokemukseen.

Jotta kahvileipiä riittää kaikille, työpajaan olisi hyvä ilmoittautua Alajärven kanttoreille Eeva-Liisalle tai Ismolle tai Kimmo Niskalalle.

Myös konserttivieraille on Lähetyskahvila auki seurakuntatalolla ennen konserttia kello 18-19.

Safarikuoron ohjelmisto on hyvin monipuolinen. Luvassa on kirkkomusiikkia eri aikakausilta klassisesta ja perinteisestä kirkkomusiikista aina tämän päivän hengellisiin lauluihin.

Yhtenä päälinjana on kuoron yli 55-vuotisen historian ajan  ollut tuoda musiikkiterveisiä nuorilta kirkoilta ympäri maailmaa.

Niinpä konsertissa kuultavia kieliä suomen lisäksi ovat ainakin heprea, englanti, espanja, ukraina, mongolian kieli sekä Afrikan kielistä xhosa.

Soinin konsertti sunnuntaina on samalla pitkäaikaisen lähetystyön ystävän, Kauko Takasen syntymäpäiväkonsertti kello 16 kirkossa. Konserttia edeltää ruokailu kello 15 seurakuntatalolla.

Molempiin konsertteihin on vapaa pääsy.

Safarikuoro Järviseudulla

La 11.2. Kuorotyöpaja Alajärven seurakuntatalolla klo 16.30-18.00.

La 11.2. Konsertti Alajärven kirkossa klo 19.00.

Su 12.2. Safarikuoro messussa Lehtimäen kirkossa klo 13.00.

Su 12.2. Konsertti Soinin kirkossa klo 16.00.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät