Kevätsiivousmarkkinat Paavolantorilla – pöllyytä sinäkin nurkkasi ja tuo turhat tavarat myyntiin!

984
Hilla Mäkinen toivoo, että mahdollisimman moni innostuisi tuomaan kirppis- tai myyjäispöytäänsä Paavolantorin Kevätsiivousmarkkinoille! Myös yrittäjät ovat tervetulleita paikalle myyntipöytineen!
Mainos[adrotate banner="3"]

Paavolantorilla Alajärvellä järjestetään lauantaina 1.4. Kevätsiivousmarkkinat, joihin kuka tahansa pääsee myymään omat romunsa ja romppeensa toisen aarteiksi!

Myyntipaikan hinta on vaivaiset viisi euroa ja tuotteitaan myymään voivat tulle niin yksittäiset ihmiset kuin yrittäjätkin! Tervetulleita ovat yhtä lailla kirppistuotteet kuin vaikka itse valmistetut, uudetkin tuotteet. Paikalle on tulossa myös siivoustarvike-esittelijöitä, kuten Aila Lehtorinne Swipe-tuotteidensa kanssa!

MAINOS

– Paavolantorin yrityksistä avoinna on tietenkin kahvila Helmi koko markkina-ajan kello 9-16, kertoo tapahtumaa yhdessä Venla Hirvelän kanssa ideoinut Hilla Mäkinen. – Myös ainakin Paapo on avoinna, samoin Veikon Kone ja Apteekki. Lisäksi Sinikello on avoinna ja siellä on myynnissä mm. Saaren Taika -siivoustuotteita!

Pizzatohtori tulee Paavolantorin ulkopuolelle, joten asiakkaat saavat vatsansa täyteen samalla reissulla! Tapahtuman sivut löytyvät Facebookista, joten sieltä saa aina ajankohtaista tietoa!

Kevätsiivousmarkkinat levittäytyvät Paavolantorin käytäville sekä Paapoa vastapäätä olevaan isoon tilaan. Tilaa on siis käytössä todella hyvin, joten järjestäjät toivovat, että yksityisten myyjien lisäksi paikalle saataisiin myös yrittäjiä.

Idea uudelle tapahtumalle saatiin, koska viime syksynä ja joulun alla Paapon järjestämät markkinat on otettu niin hyvin vastaan asiakkaiden ja myyjien taholta. Ne ovat tuoneet kaivattua toimintaa taloon.

– Haluamme lisää mukavaa meininkiä tänne ja olemmekin jo suunnitelleet, että jatkossa järjestäisimme täällä aina kerran kuussa jonkin tapahtuman, Hilla kertoo! – Kannattaa ottaa Paavolantorin sivut seurantaan Facebookissa, niin pysyy selvillä siitä, mitä täällä tapahtuu!

Oman myyntipaikan Kevätsiivousmarkkinoille voi varata Kahvila Helmestä. Pöytiä on paikalla rajoitetusti, eli kannattaa varata mukaan oma pöytä tai rekki.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa