16.3 C
Alajärvi
sunnuntai 19.5.2024
MAINOS

Mäntymäen päiväkodin sisäkaton rakenne tarkastetaan huomenna

Alajärven Mäntymäen päiväkodin ryhmätilassa oli viikonlopun 25.-26.3. välisenä aikana pudonnut sisäkatosta 60×60 senttiä kokoinen ”akustolevy”.

Kyseisen viikonlopun aikana tiloissa ei ole ollut toimintaa eikä tapahtumasta ole aiheutunut vaaraa tai henkilövahinkoja. Tiloja käyttävän ryhmän huoltajia on tiedotettu asiasta suullisesti 27.3. ja viestillä 28.3.

MAINOS

Tapahtuman johdosta ja ennen kaikkea turvallisuuden takaamiseksi on kyseisen huoneen sisäkattorakenne tarkastettu ja korjattu päiväkodin rakentaneen urakoitsijan toimesta maanantaina 27.3. Lisäksi koko päiväkodin sisäkaton rakenne tarkastetaan huomenna 31.3.

Mäntymäen päiväkoti on valmistunut 2017 ja kiinteistö on erinomaisessa kunnossa ja sen huolto ym. takuutarkastukset on hoidettu asianmukaisesti.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät