24.7 C
Alajärvi
maanantai 27.5.2024
MAINOS

Lappajärvi luotti Kurviseen

Kevään 2023 eduskuntavaalien alustava laskenta on saatu valmiiksi Lappajärvellä, jossa ääniharavaksi nousi Keskustan ehdokkaista kauhavalainen, edustajanpaikkansa uusiva Antti Kurvinen 392 äänellä. Lappajärvellä annettiin kaikkiaan 1672 ääntä.

Keskustan alajärveläisehdokas Sari Palmu sai 84 ääntä ja ähtäriläinen kansanedustaja Mikko Savola 86.

MAINOS

Kokoomuksen listoilla ehdokkaana ollut Vimpelin kunnanjohtaja Sam Leijonanmieli sai Lappajärveltä 147 ääntä.

Vihreiden alajärveläisehdokas Jenni Kuisti sai 12 ääntä ja Kristillisdemokraattien alajärveläinen ehdokas Sampo Latvala 28. Perussuomalaisista suosikki oli kokkolalainen Mauri Peltokangas 166 äänellä.

Vasemmistoliiton vimpeliläinen ehdokas Jussi Hilli sai 11 ääntä.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät