3.5 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Leijonanmieli kotikuntansa ykkönen!

Kevään 2023 eduskuntavaalien alustava laskenta on saatu valmiiksi Vimpelissä, jossa Kokoomuksen listoilla ehdokkaana ollut kunnanjohtaja Sam Leijonanmieli sai 529 ääntä. Vimpelissä annettiin kaikkiaan 1655 ääntä.

Keskustan ehdokkaista ykkönen oli kauhavalainen, edustajanpaikkansa todennäköisesti uusiva Antti Kurvinen 136 äänellä, alajärveläisehdokas Sari Palmu sai 95 ääntä ja   ähtäriläinen kansanedustaja Mikko Savola 68.

MAINOS

Vihreiden alajärveläisehdokas Jenni Kuisti sai Vimpelistä 12 ääntä ja Kristillisdemokraattien alajärveläinen ehdokas Sampo Latvala 60. Perussuomalaisista suosikki oli kokkolalainen Mauri Peltokangas 157 äänellä.

Vasemmistoliiton ehdokas Jussi Hilli sai 60 ääntä kotikunnastaan.

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät