21.7 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Hoiskon Pikkuyrittäjät valittiin finaaliin Helsinkiin!

Pikkuyrittäjät-ohjelmassa on ollut mukana jo yli 100000 lasta ympäri Suomea. Ohjelmalla etsitään ja palkitaan vuosittain aktiivisimpia mukana olevia toimijoita ja kruunataan lukuvuoden paras pikkuyritys sekä Pikkuyrittäjät-opettajia ja -kummeja.

Pikkuyrittäjät-finaali järjestetään ensi tiistaina 18.4. Pasilan Mall of Triplan Tapahtuma-aukiolla. Yksi finaaliyrityksistä, joita mukaan on valittu enintään kolme!, on Hoiskon koulun Pikkuyrittäjien Liekki- yritys.

MAINOS

Yrityksen perusti viime syksynä Hoiskon koulun kymmenen 4-6 luokalla olevaa tyttöä. He lähtivät syksyllä valinnaiselle Pikkuyrittäjät kurssille, perustivat yrityksen nimeltä Liekki ja ryhtyivät tekemään polttopuukauppaa!

Idean tukena oli Hoisko CLT, joka on koulun kummiyritys ja sen toimitusjohtaja Tero Yli-Sikkilä tarjosi koululle uudenlaista sopimusta. –  Saimme sponsoritukena myytäväksi kolmen eri yrityksen: Hoisko CLT:n, Den FInlandin ja Huvila Seppälän polttopuukuormia, jotka ovat tehtaiden ylijäämää, kertoi syksyllä Pikkuyrittäjiä ohjaava opettaja Anne Kantola.

Liekki leimahtikin mahtavaan liekkiin ja kun puut oli myyty, jatkettiin yritystoimintaa ennen Joulua vielä hiekoitussoran myynnillä! Liekki sai soraa lahjoituksena Koneurakointi M&S Kantoselta ja sangot lahjoitti Punaisen Tuvan Viinitila. Sorasankoja myytiin 80 kappaletta!

Vielä tämäkään ei yritteliäille tytöille riittänyt, vaan vielä Ystävänpäivänä he järjestivät ystäväaiheisen kahvilan!

Näillä kolmella hakukriteerillä Liekki-yritys haki mukaan Pikkuyrittäjät -finaaliin ja suureksi riemuksi kutsu kävi!

– Tytöt palkitaan Helsingissä nyt joka tapauksessa ja jos finaaliin pääsy on voitto, toteaa Kantola.  – Tämä porukka onkin kyllä aivan ainutlaatuinen, idearikas ja toimeen tarttuva.

Finaalin ohjelmassa tiistaina messupöydät ovat koreina kello 15 alkaen ja finaali alkaa! Kello 15.15 alkaen Pikkuyrittäjät esittävät myyntipuheensa Triplan tapahtuma-aukion lavalla ja kello 16.45 Finaalin palkintojenjako alkaa. Finaali päättyy kello 17.

Pikkuyrittäjät-tuomareina toimivat yrittäjä, Jungle Juice Barin perustaja Noora Fagerström, yrittäjä, somevaikuttaja Nelli Orel, Fightback yrittäjä Pekka Hyysalo sekä yrittäjä Peter Vesterbacka.

Lue juttu Liekki -yrityksestä viime syksyltä:

Tuula Jokiaho


sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät