Alajärven kesätyöpaikat jaettiin nuorille

Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärven kaupungin kesätöihin kesälle 2023 valitut nuoret ovat seuraavat.

Averjanov Nelli, ravitsemispalvelu, Averjanov Anton, ravitsemispalvelu, Etula Anniina, varhaiskasvatus, Haapa-aho Viljami, puhdistuspalvelu, Hautamäki Hilla, puhdistuspalvelu, Hernesmaa Irina Silja Matilda, puhdistuspalvelu, Lehtimäki, Hietamäki Venla, varhaiskasvatus, Hirsimäki Reeti, puisto- ja puutarhatyö, Honko Siiri Vilhelmiina, varhaiskasvatus, Huhtala Sini, puhdistuspalvelu, Hyvönen Konsta, kirjasto, Isokangas Ville, puisto- ja puutarhatyö, Joensuu Emmi, varhaiskasvatus, Joensuu Pihla, varhaiskasvatus, Kangastie Eero Pekka Sebastian, puhdistuspalvelu, Kangastupa Roosa, puhdistuspalvelu, Koivisto Eemeli, puisto- ja puutarhatyö, Koivisto Iidaliina Suoma Johanna, varhaiskasvatus, Koskela Aada, puhdistuspalvelu, Kotilainen Ossi, puhdistuspalvelu, Kotipelto Jesse, puisto- ja puutarhatyö, Kujala Antti Urho Ilmari, puisto- ja puutarhatyö, Kurunsaari Mikael, puisto- ja puutarhatyö, Lahti Milja-Maria Vilhelmiina, varhaiskasvatus, Lamminpuro Arina, varhaiskasvatus, Langhed Samuel, puisto- ja puutarhatyö, Lassila Iiris Mikaela, varhaiskasvatus, Lehtimäki, Latvala Julia, liikuntapalvelut, Lehtiö Sofia, puisto- ja puutarhatyö, Levijoki Venla, puhdistuspalvelu, Majaniemi Viivi Iina Sofia, ravitsemispalvelu, Lehtimäki, Mattila Seela, puhdistuspalvelu, Metsäranta Emilia, varhaiskasvatus, Lehtimäki, Mäki Osku, puhdistuspalvelu, Peltola Matleena, puhdistuspalvelu, Piispanen Emmi Amelie, varhaiskasvatus, Ranta Iiro Aleksi, puisto- ja puutarhatyö, Ripatti Ella, varhaiskasvatus, Saarenmaa Juuso, ravitsemispalvelu, Salo Leo, varhaiskasvatus, Sillanpää Teresa, ravitsemispalvelu, Sillanpää Helmi, kirjasto, Sivula Edvin Eino Hermanni, liikuntapalvelut, Särkijärvi Samuel Matti Johannes, puisto- ja puutarhatyö, Turja Saku Matias, museo, Viita-aho Venla, varhaiskasvatus, Vistiaho Arvi, puhdistuspalvelu ja Yli-Mannila Olavi Julius, puisto- ja puutarhatyö.

MAINOS

Varalle valittiin: Etula Miika Lauri Josua, liikuntapalvelut, Hankaniemi Elsa varhaiskasvatus, Harju Cilla, ravitsemispalvelu, Hietala Ella, puisto- ja puutarhatyö, Hosionaho Sanja Anna Ilona, kirjasto, Joensuu Melinda Anja Erika, varhaiskasvatus, Kivipelto Elias, puisto- ja puutarhatyö, Lehtomaa Dino kirjasto, Luiro Mikael Vertti Aukusti, museo, Raivio Helmi Vilhelmiina puhdistuspalvelu, Rajala Inka liikuntapalvelut, Rantala Kristofer, ravitsemispalvelu, Vuorela Sara puhdistuspalvelu.

MAINOS
Edellinen artikkeliEmma Jokiaholle turnaushopeaa legendaarisessa Geebee-turnauksessa
Seuraava artikkeliArpaisten reitillä uusitaan pitkospuita