Iltarastit alkavat

226
Mainos[adrotate banner="3"]

Järviseudun Rasti käynnistää keväiseen tapaan iltarastitoiminnan entiseen malliin. Iltarastipäivä on pääsääntöisesti torstai-ilta kello 16.30-19, paria poikkeusta lukuun ottamatta. Tarkat päivät ja karttalinkit lähtöpaikalle löytyvät Järviseudun rastin kotisivuilta.

Ensimmäiset iltarastit järjestetään torstaina 20.4. kello 16.30 alkaen Alajärven keskustan alueella. Suunnistuskoulutusta annetaan neljän ensimmäisen viikon aikana siten, että ensimmäinen koulutustilaisuus on torstaina 20.4. kello 16.30 ja kolme seuraavaa koulutustilaisuutta järjestetään maanataisin 1.5., 8.5. ja 15.5. kelo 18 alkaen, edellisen viikon iltarasteilla.

MAINOS

Koulutukseen ovat tervetulleita kaikki suunnistuksesta kiinnostuneen niin lapset kuin aikuisetkin, ja varsinkin lapset, ja mielellään isä ja/tai äiti mukana (ei pakollinen).

Iltarasti-illan jälkeen rastit jätetään maastoon seuraavan viikon tiistaihin saakka, joka mahdollistaa omatoimisuunnistuksen, mikäli ei pääse varsinaisena iltana paikalle. Lähtöpaikalla on postilaatikko, josta voi valita itselle sopivan kartan (A,B tai C ja mahdollisesti RR).

Alle 20-vuotiaille osallistuminen iltarasteille on ilmaista. Aikuisilta peritään viisi euroa karttamaksua. Aktiivisuunnistajalle on tarjolla EPSU-kortti hintaan 75 euroa ja se oikeuttaa osallistumaan kaikkiin Etelä-Pohjanmaalla järjestettäviin iltarasteihin.

Radoista A-rata on vaativin, helpompi B ja helpoin C. Keväällä on myös muutamilla iltarasteilla RR, eli rastireitti-rata, jossa suunnistajan tueksi maastoon on vedetty siimari/muovinauha, jota seuraamalla löytää rastilta rastille, tosin ei lyhintä eikä nopeita reittiä, mutta varmasti.

Järviseudun Rasti toivottaa kaikki suunnistuksen ystävät tervetulleiksi iltarasteille ja vaikka kilpailemaankin. Järviseudun Rasti osallistuu mm. Jukolan viestiin, jonne on ilmoitettu kaksi mies- ja yksi naisjoukkue.

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa