24.3 C
Alajärvi
tiistai 28.5.2024
MAINOS
MAINOS

Sillankorva Camping sai uudet veturit

Evijärven upeissa järvimaisemissa sijaitseva Sillankorva Camping on saanut uudet toimijat, kun Mikko Jokiniva, Aku Juttuniemi sekä Ville Piri tekivät vuokrasopimuksen Evijärven kunnan kanssa. Juttuniemen mukaan he halusivat saada toimintaa perinteiselle matkailualueelle.

– Sillankorvalla on pitkät perinteet, ja se on monille tärkeä paikka. Haluamme samalla elävöittää Evijärven matkailua tarjoamalla laadukkaita matkailualan palveluja. Alue palvelee toki samalla myös paikallisia ihmisiä erilaisilla virkistäytymismahdollisuuksilla.

MAINOS

Juttuniemi suuntaa katseen myös jo pidemmälle tulevaisuuteen.

– Haluamme kehittää Sillankorvaa yhteistyössä Evijärven kunnan sekä kuntalaisten kanssa, meille saa antaa kehitysideoita.

– Ajatuksena on viedä aluetta eteenpäin useamman vuoden projektina. Ensimmäinen uudistus on rakentaa sähköinen varausjärjestelmä, joka saadaan käyttöön toukokuun aikana. Varauksia otetaan vastaa toki myös puhelimitse ja sähköpostin kautta.

Juttuniemi sanoo kolmikon taustalla olevan myös kiintymys karavaanarielämään.

– Meillä kaikilla on karavaanaritausta, eli sekin puolsi ratkaisua. Meillä on myös vuosien ajalta kokemusta yritystoiminnasta muiden yritystemme kautta.

Monenlaisia palveluja

Toukokuussa avautuvan Sillankorva Campingin tarjonta on monipuolinen. Alueelta löytyy kuusikymmentä sähköistettyä asuntovaunu- ja autopaikkaa, joista osa on aivan järven rannassa sekä seitsemän hirsimökkiä. Telttailijoille on oma alue viereisellä saarella, minne pääsee siltaa pitkin.

– Sillankorvassa on myös muun muassa hyvin varusteltu keittokatos, hiljattain remontoidut wc-tilat, suihkut sekä rantasauna.

– Aktiviteetteja tarjoavat esimerkiksi lapsiystävällinen uimaranta, erilaiset pelimahdollisuudet sekä nuotiopaikat. Lemmikkieläimetkin ovat tervetulleita ilman lisämaksua.

Alueella palvelee myös kahvila, jonka pyörittämistä vastaa Sari Karlström. Tarjolla on maistuvien kahvilatuotteiden ja juomien ohella myös sämpylöitä sekä pientä purtavaa, eli aamupalaakin löytyy Sillankorvasta.

Juttuniemi kuvailee toukokuussa avautuvaa Sillankorva Campingia kokonaisuudessaan erinomaiseksi vapaa-ajanviettopaikaksi.

– Kyseessä on hieno alue, missä on ajanmukaiset puitteet, ja sinne on helppo tulla. Sillankorva on myös mainio pysähdyspaikka matkatessa pohjoiseen tai etelään.

Yrittäjät pohtivat myös alueen toiminnan laajentamista syksy- ja talvikaudelle.

– Se on täysin mahdollista. Kartoitamme asiaa kesän edetessä, Juttuniemi sanoo.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät