3.9 C
Alajärvi
sunnuntai 26.5.2024
MAINOS

Kevään ylioppilaat!

Kevään ylioppilastutkinnon tulokset on julkistettu tänään. Julkaisemme uusien ylioppilaiden nimet sitä mukaan kuin ne meille lukioilta toimitetaan.

Jos saat valkolakkisi muualta kuin alueemme omista lukiosta ja haluat nimesi julkaistavaksi, laita meille sähköpostia osoitteeseen toimitus@torstai-lehti.fi.

MAINOS

Lappajärven Geolukio: Järvinen Elias Kristian, Kangastie Terhi Emilia, Klemola Juha Johannes, Koskela Aino Esteri, Mietala Aleksi Kristian, Murtoniemi Eero Matias, Niemelä Jenna Katariina, Osmonen Mira Johanna, Pakulla Ida Amanda, Rantakangas Martta Inkeri, Santalahti Kasperi Paavo Juhani, Savola Minna-Liisa Annika, Savosko Vlasii, Tarasova Kseniia, Turpeinen Väinö Johannes, Väkeväinen Petra Erika.

Alajärven lukio: Alatalo Matias, Degerlund Topias, Finnilä Niina, Haapa-aho Mariella, Hautala Veeti, Hautamäki Hilla, Hautamäki Jenna, Hämeenniemi Viivi, Isoaho Nelma, Joensuu Johannes, Juoperi Anni, Juoperi Julia, Karttunen Onni, Kivipelto Elias, Koivulampi Miia, Koivunen Alina, Korkeakangas Tiitus, Kotipelto Janika, Kujala Antti, Laasala Axel, Lehtelä Lilja, Leikkari Jasse, Luoma-aho Miro, Murtokangas Hanna, Orava Katariina, Paananen Anniina, Pajukangas Elina, Peltola Adeliina, Peräsalo Laura, Pienimäki Miia, Pyhälahti Siilas, Raja-aho Niko, Rantakangas Pilvi, Rullpakka Vilma, Saarimaa Katriina, Sippola Samuel, Tallbacka Onni, Tikkamäki Felicia, Toppinen Tiia, Turja Tilda, Vainionpää Oskari, Viuhko Sofia, Ylä-Pöntinen Anssi.   

Vimpelin lukio: Anttila Justiina, Jaatinen Wilhelmiina, Jylhä Reija-Elina, Kangasaho Kiia, Kivimäki Riina, Leppäniemi Iiris, Manninen Milena, Männikkö Jemina, Niemitalo Reetta, Peltokangas Siiri, Rannanpää Lilian, Syynimaa Adalmiina.

Kuortaneen lukio ja urheilulukio: Jaakkola Janrik, Soini.

Seinäjoen lukion aikuislinja: Rentola Hanna-Kaisa (kolmoistutkinto), Alajärvi.  

Tampereen yhteiskoulun lukio, ilmaisutaidon erityislukio: Essi Amanda Rantakangas, Alajärvi.

(Päivitetty 19.5. klo 11.34)

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät