16.3 C
Alajärvi
sunnuntai 19.5.2024
MAINOS

Kesänavausmarkkinat huomenna Alajärven tokessa!

Lauantaina 3.6. Alajärven toimintakeskuksen väki järjestää kello 9-13 herkulliset kesänavausmarkkinat, sillä tarjolla on edullisten kirpparilöytöjen lisäksi mahtava jäätelöbaari!

Jätskit eivät olekaan ihan mitä tahansa kaupan jäätelöjä, vaan ne on itse valmistettuja ja makuvaihtoehdoissa riittää testattavaa!

MAINOS

Idea jäätelöbaarista syntyi jo viime kesän kääntyessä syksyyn, kun tokessa innostuttiin valmistamaan jäätelöjä omalle porukalle. Niistä tulikin niin herkullisia, että syntyi ajatus tarjota niitä kirpparin kahvilan kautta myös muille.

Nyt tämä jäätelömyynti starttaa kesänavausmarkkinoiden merkeissä ja jäätelöä myydään ulos pystytettävästä katoksesta ja jos sää sallii, jätskit, kahvit ja muut kahvilan herkut voi nauttia vaikkapa ulkopöydissä!

Jäätelöihin on tarjolla monenlaisia eri makuja, kuten mustikka, kahvi, keksi ja erilaisia kausimakuja, kuten vaikkapa mansikkaa! Jos jäätelöillä on menekkiä, niitä otetaan mahdollisesti kahvilan pysyviin valikoimiin!

Token kirppiksen yhteydessä palvelee aina arkisin kello 9-14 myös kahvio, jossa tarjolla on myös pullaa ja piirakkaa. Kirppiksellä on esillä todella runsaasti laadukasta tavaraa edulliseen hintaan, joten siellä todellakin kannattaa poiketa!

Kirpparilleotetaan myös mielellään vastaan lahjoituksia. Vaatetavaraa ei pystytä vastaanottamaan ainakaan isommassa määrin, mutta kaikenlainen muu hyväkuntoinen myyntitavara on tervetullutta – jopa huonekaluja voidaan vastaanottaa jonkin verran.

Niiden suhteen voidaan neuvotela myös kuljetuksesta, joten kannattaa soitella 040 142 6166 jos mietit, olisiko ylimääräinen huonekalusi tai muu isompi tuote sopiva tälle kirppikselle myyntiin!

Markkinapäivään kirppis pölläytetään mukavaan kesäilmeeseen ja lisäksi päivässä on tarjolla myös onnenpyörä!

Ostoslistalle markkinoilta voi päätyä myös monenlaisia sisäkukkia, osa varsin näyttävän kokoisiakin, Myöhemmin myyntiin tullee myös jonkin verran kesäkukkia, mutta ei vielä markkinapäivään.

Luonnollisesti tarjolla tulee olemaan myyntiin token omaa tuotantoa, kuten merkattuja käsitöitä ja takomistuotteita.

Kirpputori on tokella viime aikoine vilkastunut selvästi, kun paikkaa on alettu aktiivisesti pitää esillä sosiaalisessa mediassa Facebookissa ja Instagramissa. Asiakkailta on saatu todella hyvää palautetta, sillä kirppis on siisti, tuotteet löytyy helposti ja esillä on varsin laadukasta tavaraa.

Monille on ollut hankalaa päästä paikalle, koska kirppis on avoinna vain arkipäivisin, mutta nyt markkinapäivänä siellä pääsee vierailemaan myös lauantaina!

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät