1.4 C
keskiviikko 24.4.2024

Kouvola voittoon Kitrolla

Kouvola vieraili Kitrolla keskiviikkona. Ensimmäisellä jaksolla Ankkurien sisäpeli oli nihkeää. Toisella jaksolla Ankkurit pelasi loistavaa sisäpeliä. Ottelu ratkesi supervuorossa Kouvolan hyväksi jaksoin 1-2 (0-5, 10-5, 0-5s)

Ankkurien sisäpeli nihkeää ensimmäisellä jaksolla

Kouvola sai mainion alun otteluun ensimmäisessä sisävuorossaan ja onnistui kahdesti lyömään miehen kotiin, kun Patrik Wahlsten ja Ville Pesu onnistuivat kotiutuksissa.

Ankkurien tilanteiden rakentelu sen sijaan jäi ensimmäisessä vuorossa heikoksi ja toiseen vuoroon siirryttiin Kouvolan johtaessa ottelua juoksuin 0-2.

Kouvolan sisäpeli toimi myös jakson toisessa vuorossa ja se onnistui siirtymään 0-3 johtoon, kun Teemu Nikkanen keskisauman puhkaisulla kotiuttaai Tommi Mäentaustan. Ankkurien kolmostilanteiden määrä ottelussa jäi myös toisen vuoron jälkeen nollaksi ja Kouvolan 0-3 johdossa siirryttiin jakson kolmanteen vuoroon.

Kouvolan kolmas sisävuoro ei tuottanut tulosta. Ankkureilla oli mahdollisuus avata ottelun juoksutili omalla vuorollaan, kun Ihamäen veljeksille Laurille ja Juholle syntyi paikat, mutta kotiutuslyönneistä tuli palot kotiin.

Kouvola siirtyi jakson ratkaisevan vuoron aloittavalla 0-5 johtoon Patrik Wahlstenin ja Valtteri Luoman lyönneillä. Lukemat jäi myös jakson loppulukemiksi, kun Ankkurit omalla vuorollaan ei onnistunut avaamaan ottelun juoksutiliään.

Ankkurien sisäpeli loistavaa toisella jaksolla

Toisen jakson alussa Ankkurien sisäpeli aukeaa loistavasti ja iskevät viisi juoksua ensimmäisessä vuorossa tauluun mainioilla lyönneillä.

Ensimmäisen juoksun lyö Tuukka Etula ja seuraavista vastaa Juho Ihamäki sekä Sasu Iiivarinen, jotka onnistuivat lyömään kaksi kertaa miehen kotiin. Kouvolakin avasi toisen jakson juoksutilinsä ensimmäisessä vuorossa, kun ajotilanteessa Teemu Nikkanen paiskasi pallon läpi kakkosluukusta kahden juoksun arvoisesti.

Jakson toisessa vuorossa Ankkurien sisäpelissä painostus jatkuu loistavana ja tilanteita rakentuu. Juoksuja merkattiin taululle, kun Tuukka Etula kotiutti keskisauman puhkaisulla Elmeri Koivusalmen sekä viimeisenä lyöjänä Sasu Iivarinen iski pallon kakkosluukusta läpi ja Pyry Alanen toi tilanteeksi 7-2.  Kouvolan tilanteiden rakentelu vuorossa jäi piippuun Ankkurien hyvän ulkopelin ansiosta.

Ankkurien hyvä paine jatkui myös kolmannessa vuorossa. Tilanteita rakentui ja juoksuja myös tuli taululle kaksin kappalein, kun Lauri Ihamäki sekä Atte Kuosmanen onnistui lyömään miehet kotiin. Kouvola onnistui omalla vuorollaan, kun Teemu Nikkanen löi kakkospuolelta pallon maisemiin  kahden juoksun arvoisesti ja taululla vuoron jälkeen lukemat näytti 9-4.

Jakson ratkaisevassa vuorossa nähtii kaksi juoksua, kun molemmat joukkueet onnistui kertaalleen. Ankkurien onnistujana mailassa toimi Nestori Yli-Sissala, joka kotiutti Mikael Penninkankaan ja Kouvolan juoksun lyönnistä vastaa Matti Latvala kotiuttamalla Patrik Vartaman.  Jakso kirjattiin Ankkurien voittoon 10-5.

Kunnarit siivittävät Koplan voittoon supervuorossa

Supervuorossa Kouvola ratkaisi ottelun voiton kunnarien siivittämänä. Ville Pesu löi tyhjään kenttään kunnarin ja vähän tämän jälkeen Matti Latvala löi kunnarin ja kaksi tavallista juoksua.

Ankkurien oma kasvatti Matti Saukko onnistui vielä lyömään yhden juoksun ja taululla on 0-5 lukemat. Ankkurit ei omalla vuorollaan onnistunut ja ottelun loppulukemiksi merkattiin Kouvolalle voitto jaksoin 1-2 (0-5, 10-5, 0-5s).