24.7 C
Alajärvi
maanantai 27.5.2024
MAINOS

Kitee haki pisteet Kitrolta

Kiteen Pallo kävi vierailulla sunnuntaina Kitrolla. Ensimmäinen jakso tasattiin lukemin 2-2. Toisella jaksolla Ankkurit johti jo 5-0, mutta Kitee tuli takaa ohi ja voitti jakson lukemin 5-7.

Ensimmäisen jakson avaavalla vuorolla ei juoksuja nähty. Kitee rakensi yhden kolmostilanteen ja Ankkureille siunaantui paloton ajotilanne, mutta kotiutuslyönnit jäi piippuun.

MAINOS

Jakson toisessa vuorossa nähtiin ottelun ensimmäinen juoksu, kun tasoittavalla sisävuorolla Juho Ihamäki löi komealla välilyönnillä Mikael Penninkankaan kotiin.

Kolmas vuoro jaksossa oli juoksuton, mutta jakson ratkaisevassa vuorossa nähtiin juoksuja. Kitee siirtyi omalla vuorollaan 1-2 johtoon Paavo Pellon ja Samu Vainikaisen lyönneillä. Ankkurien sisävuoro näytti jo kuolevan nopeaa, mutta väkisin rakensivat kahden palon ajotilanteen ja Lauri Ihamäki löi näpillä Nestori Yli-Sissalan kotiin. Ankkureilla oli vielä mahdollisuus yrittää jakson voittojuoksua, mutta siinä ei onnistuttu ja jakso tasattiin lukemin 2-2.

Toisen jakson ensimmäisen aloittavalla vuorolla Ankkurit oli hurjana. Ensimmäisenä Tuukka Etula löi Atte Kuosmasen kotiin. Hetkeä myöhemmin Etula oli itse juoksun tuojana, kun Kitee heitti pallon harhaan.

Nestori Yli-Sissala löi koko ottelun komeimman lyönnin, kun paukautti pallon kakkosluukusta maisemiin. Penninkangas juoksi kotiin ykköseltä asti ja Nestori kiersi kentän kunnarin arvoisesti. Juho Ihamäki löi vielä tilanteeksi 5-0, kun kotiin kirmasi Yli-Sissala tuoden tuplajuoksun. Kitee myös aloitti hienosti jakson onnistuen kahdesti, kun Jiri Pippola ja Matias Litmanen onnistuivat kotiutuksissa.

Toisessa vuorossa tilanteiden rakentelu ei ollut sisäpelissä kummankaan joukkueen osalta kummoista, mutta kolmannessa vuorossa alkoi tapahtua. Ankkurien jäädessä nollille omalla lyöntivuorollaan Kiteellä sujui paremmin ja he iskivät viisi juoksua loistavilla otoilla.

Onnistujina mailan varressa Samu-Kalle Varonen, Samu Vainikainen kahdesti sekä Lassi Vasarainen ja Kasperi Kaksonen.

Kiteen johtoasemassa 5-7 lähdettiin neljänteen vuoroon. Ankkurien tilanteiden rakentelu jäi ponnettomaksi ja tilanteita ei synny. Ottelun voitto merkittiin Kiteelle jaksoin 0-1 (2-2, 5-7).

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät