Uima-altaan yleisövuoro poistuu Soinissa

Mainos[adrotate banner="3"]

Soinin sivistyslautakunta päätti kokouksessaan, että syyskuun alusta lähtien kuntotiloihin, ryhmävuoroihin ja maksuihin tulee muutoksia. Uima-altaan yleisöuinti poistuu, koska keskimääräinen kävijämäärä on alle neljä henkilöä per kerta.

Maanantain yleisöuintivuorot jaetaan jatkossa hakemusten perusteella yksityisvuoroiksi. Kuntosaliin on mahdollista varata jatkossa yksityisiä vuoroja arkipäivisin kello 9-15, sekä sunnuntaisin kello 12-17. Muuten sali on yleiskäytössä.

MAINOS

Toivomus kuitenkin on, että aikaisemmin yksityisiä vuoroja käyttäneet tulevat reippaasti mukaan yleisövuoroille.

Kuntotilojen hinnastoa päivitettiin kahden hinnan osalta: kiinteä kuntosalivuoro (arkisin klo 9-15 ja sunnuntaisin klo 12-17) on jatkossa 70 euroa per kuukausi ja kuukauden vakituinen uimavuoro on 1.9. alkaen 50 euroa kuukausi. Lautakunnalle annettiin tiedoksi sivistystoimen taloustilanne ensimmäisen kolmen kuukauden osalta, saadut hankerahoitukset, sekä menneet ja menossa olevat rekrytoinnit

MAINOS
Edellinen artikkeliKitee haki pisteet Kitrolta
Seuraava artikkeliAnna Karhun taide avaa uusia ikkunoita toisensa jälkeen