7.2 C
Alajärvi
keskiviikko 04.10.2023
spot_img
MAINOS

Uima-altaan yleisövuoro poistuu Soinissa

Soinin sivistyslautakunta päätti kokouksessaan, että syyskuun alusta lähtien kuntotiloihin, ryhmävuoroihin ja maksuihin tulee muutoksia. Uima-altaan yleisöuinti poistuu, koska keskimääräinen kävijämäärä on alle neljä henkilöä per kerta.

Maanantain yleisöuintivuorot jaetaan jatkossa hakemusten perusteella yksityisvuoroiksi. Kuntosaliin on mahdollista varata jatkossa yksityisiä vuoroja arkipäivisin kello 9-15, sekä sunnuntaisin kello 12-17. Muuten sali on yleiskäytössä.

Toivomus kuitenkin on, että aikaisemmin yksityisiä vuoroja käyttäneet tulevat reippaasti mukaan yleisövuoroille.

MAINOS

Kuntotilojen hinnastoa päivitettiin kahden hinnan osalta: kiinteä kuntosalivuoro (arkisin klo 9-15 ja sunnuntaisin klo 12-17) on jatkossa 70 euroa per kuukausi ja kuukauden vakituinen uimavuoro on 1.9. alkaen 50 euroa kuukausi. Lautakunnalle annettiin tiedoksi sivistystoimen taloustilanne ensimmäisen kolmen kuukauden osalta, saadut hankerahoitukset, sekä menneet ja menossa olevat rekrytoinnit

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät