Kahvila Aitovierestä kesän herkulliset irtojäätelöt!

Kahvila Aitovieressä on kesän aikana työllistettynä kaikkiaan viisi nuorta jäätelömyyjää, joista nyt työvuorossa Melina. Mitään pikkupalloja ei Aitovieressä jäätelöstä pyöräytetä, vaan rahalle saa todella vastinetta!
Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärven kesään on kovasti kaipailtu jäätelökioskia, mutta tätä tarvetta paikkaa mainiosti aivan Alajärven keskustassa sijaitsevan Kahvila Aitovieren mainiot irtojäätelövalikoimat.

Jätskin saa mukaansa joko tötterössä tai kupissa kastikkeineen, tai viileämmällä säällä sen voi nauttia vaikka kahvin kanssa sisätiloissa!

MAINOS

Aitovieren jäätelöt ovat Aurassa valmistettuja, Suomen Maito Oy:n Jymy -jäätelöitä. Niitä saattaa löytää myös joidenkin kauppojen pakastealtaista, mutta Aitovieressä valikoimissa on peräti kymmenen eri makua ja pallot ovat isoja – vähintään 90 gramman kokoisia. Rahalle siis saa vastinetta!

Jäätelömakuja on tarjolla muun muassa pistaasia, mustikka-valkosuklaata, päärynää ja mansikkalimettiä. Kastikevaihtoehtoja on kaksi.

Anneli Karhusaari kahvilasta kertoo, että erillisen jäätelökioskin laittamista kyllä pohdittiin, mutta se on iso riski pienelle toimijalle, koska kukaan ei voi ennustaa kylmien päivien ja sadesäiden määrää kesässä. Näin päädyttiin ratkaisuun ottaa irtojäätelöt myyntiin kahvilaan ja palkata sinne kesän aikana kaikkiaan viisi nuorta jäätelönmyyjää kesän aikana kaupungin tuella.

Nuorten päätehtävä on jäätelönmyynti, mutta viileinä päivinä ja kun asiakkaita ei jäätelöpuolella muuten ole, heille riittää kahvilassa muutakin tekemistä.

Kahvila Aitovieri alkaa pitää oviaan auki iltaisin kello 20 saakka juhannusviikosta alkaen. Normaalisti kahvila on auki kello 17 saakka ja pidennetyn aukioloajan jatko riippuu siitä, onko iltaisin asiakkaita. Arkisin ovet avataan kello yhdeksän, lauantaisin kello 11 ja sunnuntaisin kello 12.

Jäätelönostajat ovat heti lämpimien säiden alettua löytäneet tiensä kahvilaan jo todella hyvin ja viileän alkukesän aikana moni otti jäätelöä kahvin kanssa sisällä nautittavaksi. Anneli toivookin, että kahvilamyynti paikkaisi osaltaan jäätelökioskin puutetta heillekin, joille kioski on se tärkeä juttu.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliVille Hautamäen sarjajohto vahvistui Joensuussa
Seuraava artikkeliVimpeli kirkkaasti plussalle