21.7 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Joel Laakso liittyy KyKy-Betset miehistöön

Kyyjärveläinen KyKy-Betset miesten lentopallon mestaruusliigajoukkue on solminut pelaajasopimuksen kaudelle 2023-2024 passari Joel Laakson kanssa.

Joel Laakso on tuttu mies KyKy-Betset joukkueelle jo viime kaudelta, sillä hän pelasi mestaruuden voittaneessa VaLePa:n joukkueessa.

MAINOS

Hän on pelannut urallaan 323 liigaottelua ja voittanut kaksi SM-kultaa ja yhden Suomen Cup-mestaruuden.

Aikaisemmat seurat: VaLePa 2021-2023, Etta 2020-2021, Loimu 2019-2020, Isku 2017-2019 Vantaa Ducks 2011-2017. Kasvattajaseura Karkkilan Pojat.

– Laakso tuo joukkueeseen kokemusta ja johtajuutta. Hän on fiksu pelaaja, uskon että Joel ottaa hyvin tehoja hyökkääjistä. Valmentaja Atars tietää myös miehen potentiaalin, Hannu Kalliojärvi Kyky-Betsetistä toteaa.

– KyKy-Betset ottaa innolla vastaan kaksinkertaisen mestarin ja toivottaa Joelin perheineen tervetulleeksi Kyyjärvelle. Joel Laakso tuo samanlaista kokemusta kuin seuran ensimmäinen ulkkari, Virolainen passari legenda Andres Karu, jolla oli Neuvostoliiton joukkueessa nuorten Euroopan mestaruus.

Joel Laakso toteaa Kyyjärvelle tulosta, että hän odottaa innolla isoa vastuuta. – Uskon, että olemme ensi vuoden yllättäjä joukkue! Odotan myös kotisalin tunnelmaa, Kyyjärvellä on upea lentopalloyhteisö! Rakennetaan yhdessä tästä hieno kausi ja tehdään Kyy York Areenasta vaikea paikka vastustajille!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät