7.2 C
Alajärvi
keskiviikko 04.10.2023
spot_img
MAINOS

Kesäseuraradio aloittaa lähetyksen Kauhavan Suviseuroista

Yli kuukauden mittainen Kesäseuraradion lähetys alkaa suviseuraviikon keskiviikkona 28.6. kello 12 suorana lähetyksenä Kauhavan suviseurakentältä. Suviseurojen jälkeen Kesäseuraradio välittää myös kolmet opistoseurat Keuruulta, Ranualta ja Reisjärveltä.

Suviseurojen ja opistoseurojen väliin jäävinä viikonloppuina kuullaan lähetykset Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys ry:n (SRK) sisarjärjestöjen eli Pohjois-Amerikan LLC:n sekä Ruotsin SFC:n järjestämistä seuroista. Kaikkiin viikonloppuihin sisältyy suviseuralähetyksen tapaan myös ohjelmia ja musiikkia.

Radiolähetyksen ja livestriimauksen välityksellä voi seurata kaikki Suviseurojen seurateltassa pidettävät puheet, jumalanpalvelukset, laulutuokiot, pyhäkoulun sekä puheenvuorot. Seurojen tauoilla kuullaan tunnelmia ja ajankohtaisia tietoja seurakentältä, syvennytään eri ohjelma-aiheiden äärelle sekä kuullaan musiikkia SRK:n äänitteiltä.

MAINOS

– Kesäseuraradio kuuluu monen suomalaisen kesään. Palautteen mukaan kuuntelijoissa on myös heitä, jotka eivät lukeudu vanhoillislestadiolaiseen herätysliikkeeseen, mutta haluavat kuunnella Kesäseuraradion ohjelmaa. Kesäseuraradion lähetykset ovat kansainvälistyneet vuosi toisensa jälkeen. Nettiradio ja seurojen tulkkaus eri kielille mahdollistavat seurasanoman vastaanottamisen kotimaan lisäksi ympäri maailman. SRK:n lähetystyö on laajentunut viime vuosina sähköisen viestinnän kanavien avulla, kertoo SRK:n viestintäpäällikkö Harri Vähäjylkkä.

Kesäseuraradion kokonaisuutta pyörittää noin 200 hengen joukko talkoovoimin. Taajuustiedot, radion ohjelma, nettiradiosoitin sekä tallenteet kuulluista seurapuheista ja ohjelmista löytyvät osoitteesta kesaseuraradio.fi. Kesän suuria seuroja voi seurata striiminä SRKnyt – YouTube kanavalla.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät