Fagerkullafest 2023 kutsuu kokemaan ja nauttimaan

Rectory House on yksi Fagerkullafestien kesän esiintyjistä.
Mainos[adrotate banner="3"]

Fagerkullafestejä vietetään jälleen tänä kesänä osana Alajärven Lehtimäen Ränkiviikon ohjelmaa. Keskiviikkona 12.7. kello 18 alkaen Fagerkullan vanhan pappilan pihapiirissä Lehtimäellä (Kirkonkyläntie 219) saadaan rennossa ulkoilmatapahtumassa nauttia tasokkaasta musiikista, yhteydestä, kesäherkuista ja lämpimästä tunnelmasta.

Festilavalle nousevat Rectory House, Kristiina Brask, Jukka Leppilampi, Tove Wingren-Leppilampi ja Marko Isolehto. Lisäksi House Band johdattaa solisteinaan lavalle Annukka Haapa-ahon, Emma Huvilan, Justus Järvenpään, Julia Järvisen, Ebun Kivisen ja Noora Vuolan.

MAINOS

Tapahtuman kummiksi tituleerattu gospel-artisti Jukka Leppilampi on ollut mukana Fagerkullafest-toiminnassa aivan alkuideasta alkaen. Hän pitää tärkeänä, että on saanut olla palvelemassa omalta osaltaan tapahtuman ympärille syntynyttä yhteisöä.

Olen saanut nähdä kuinka tapahtumakonsepti rikastuu ja syntyy kokoa ajan uutta. Toiminta mahdollistaa yhä uusien ihmisten mukaan tulon. Haluamme luoda kulttuuria, johon kuka tahansa voi identifioitua. Näin yhteisö rakentuu ja vahvistuu.

Tapahtuman päätteeksi vietetään tunnelmallista yömessua kello 22 alkaen.


MAINOS
Edellinen artikkeliRänkiviikolla on tapahtumia joka päivä
Seuraava artikkeliSaikkonen taituroi Järviseudun mestariksi