12.2 C
Alajärvi
sunnuntai 19.5.2024
MAINOS

Ränki Match Show huipentaa Ränkiviikon!

Lehtimäen Ränkiviikko huipentuu sunnuntaina 16.7. kello 12 alkavaan Ränki Match Showhun, joka on kaikille rokotetuille ja terveille koirille tarkoitettu leikkimielinen tapahtuma huikein palkinnoin!

Tapahtumapaikkana on Kirkonkylän vanhan koulun vieressä oleva kenttä, Töysäntie 9.

MAINOS

Lehtimäellä tapahtumasta halutaan tehdä vähän perinteistä mätsäriä enemmän: paikalle toivotaan viihtymään ja tapaamaan tuttuja ihan kaikkia ihmisiä ja lapset voivat osallistua tapahtumaan, vaikka ilman omaa koiraa, kunhan ottaa mukaansa lempipehmoeläimensä!

Varsinaisessa mätsärissä luokkia on neljä: pienet koirat, isot koirat ja pienten rotujen pennut sekä isojen rotujen pennut. Se onko koira iso vai pieni määräytyy pitkälti sen mukaan, arvostellaanko nämä oikeissa näyttelyissä pöydällä vai maassa – jos et ole varma niin asia kyllä selviää kello 11 alkavan ilmoittautumisen yhteydessä!

Isot koirat ja isojen rotujen pennut alle yksi vuotta arvostelee Kaija Åby ja pienet koirat sekä pienten rotujen pennut alle yksi vuotta, arvostelee Mona Nappari. Best In Show kehään menevät niin sinisten kuin punaistenkin luokkien voittajat, eli yhteensä kahdeksan koiraa.

Best In Show koiran valitsee kokonaan eri tuomari, kuin he jotka laittavat koirat järjestykseen luokkakehissä!

Peli alkaa siis uudelleen puhtaalta pöydältä loppukehässä, jossa koirakot on lupautunut laittamaan järjestykseen tapahtuman pääsponsorin Kuortaneen Säästöpankkisäätiön hallituksen lehtimäkeläinen jäsen, koiranomistaja, pitkän linjan yrittäjä sekä auto- ja moottoripyöräharrastaja Tommi Isoaho!

Best In Show koiralle on luvassa palkinnoksi upea Ränkikoira 2023 -loimi ja noin 300 euron arvoinen laadukas Mustang hiiligrillisetti! Muutoinkin palkinnot tapahtumassa ovat hyvät!

Perusluokkien lisäksi luvassa on myös Lapsi- ja lelukoira -kilpailu ja Junior handler. Lapsi- ja lelukoirakisaan voi osallistua muunkinlaisen pehmoeläimen kanssa, kuin koiran ja siinä jokainen lapsi saa hienon palkinnon!

Ne lapset ja nuoret joilla on oma koira – tai vanhemmilta lainattu – voivat osallistua myös junior handler -kisaan, jossa palkitaan hyvin palkinoin viisi parasta koiransa esittäjää!

Paikalla järjestetään lisäksi eläintarvikkeiden peräkonttikirppis, jossa voi vitosen hinnalla tulla myymään ylimääräiseksi käyneitä tarvikkeitaan. Paikalla on myös puffetti ja kirsikkana kakussa isot arpajaiset, joissa niin ikään on palkintona upea ja arvokas Landmann tulisija, jolla voi luoda tunnelmaa pihaan kuin pihaan!

Mätsärin osallistumismaksut luokissa ovat kymmenen euroa ja lapsi & lelukoira ja Junior handler viisi euroa. Kaikille sijoittuneille on luvassa myös pokaalit ja ruusukkeet.

Kaikki tapahtumasta saadut varat tullaan luovuttamaan maahanmuuttokoordinaattorin kautta Lehtimäellä asuvien ukrainalaisperheiden hyväksi. Heille järjestetään lasten kesäloman kunniaksi vierailu Ähtärin eläinpuistoon ja varojen niin salliessa ruokailut yms. mukavaa kohteessa!

Kannattaakin lähteä rohkeasti mukaan, sillä mätsärit ovat täysin leikkimielisiä tapahtumia! Ei haittaa jos koira haukkuu tai kiskoo, tottumattoman koiran kanssa kannattaa vain tulla hyvissä ajoin paikalle, jotta se ehtii rauhoittua ja rentoutua paikan päällä!

Mätsäriin tullessa ei tarvitse osata mitään, tuomarit ja kehäsihteerit kyllä neuvovat ja auttavat asiassa eteenpäin!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät