Tohnin Touhuteatterin ensi-illassa Akka-agentti

Kyllä olisi Pölhön pojat (Kukkola, Mäki-Lahna) pulassa ja isän perintö jäisi saamatta, jos eivät apuun tulisi Akka-agenttina tunnettu serkkulikka (Mesimäki) ja paikallinen stailisti (Kiiltomäki).

Tohnin Touhuteatteri on jälleen mukana kesän tapahtumakalenterissa, sillä näytelmäryhmä on valmistellut heinäkuun viihdykkeeksi Tanja Puustinen-Kiljusen hulvattoman maalaiskomedian rakkaudesta. ”Akka-agentti“-näytelmän yksinkertaiset Pölhön pojat joutuvat monimutkaisten rakkausongelmien äärelle.

Pölhön pojat edustavat tunnetusti hyvin originellia poikamies-kategoriaa, ja kun isä Kaino Keino Gibralttar Pölhö kuolee ja perinnön saannin ehtona on akoittuminen, alkaa pojilla tulla hätä käteen. Mistä autioituvalla kylällä vaimoehdokkaita edes löytää?

MAINOS

Onneksi pojilla on astetta ovelampi serkku, Henna Himottu, joka tunnetaan myös Akka-agenttina ja rakkauselämän huolien ratkaisijana. Kohta meno on kuin maajussille morsian –formaatista, mutta aidompaa, hullumpaa ja rehellisempää.

Hennan saapuminen Pölhövaaraan tuo mukanaan jos jonkinlaista helman heiluttajaa ja paljon muutakin outoa väkeä, joilla kaikilla on sama päämäärä: rakkaus.

Teatteritoimintaa 15 vuotta

Tohnin Touhuteatterin 15. toimintakauden näytelmän rooleissa nähdään Jari Mäki-Lahna, Olli Kukkola, Teija Mesimäki, Jere Kiilunen, Aila Mursula, Sanni Hietaniemi, Tuija Kiiltomäki, Anna Hautamäki, Mauno Kukkola, Iina Valtaala, Tarja Kuismin ja Mervi Suutala.

Näytelmästä järjestetään ulkoilmanäytöksinä kahdeksan esityskertaa aikavälillä 18.7.-1.8. Alavudella, jo ennestään tutulla Vetolan esityspaikalla (Kiiltomäentie 122, 63640 Ritola/Töysä). Ennen näytöstä ja väliajalla palvelee Tohnin kyläseuran pu­etti. Lisätiedot tohnintouhuteatteri.

MAINOS
Exit mobile version