13.8 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Suninsalmi Soi jälleen monipuolisella ohjelmistolla!

Lehtimäen kesästä paikkansa ottanut Suninsalmi Soi – Lähimusiikin festivaali tulee tänä kesänä runsaalla ja mielenkiintoisella ohjelmistolla lauantaina 29.7. kello 17 alkaen ja jatkuen yli puolen yön!

Tapahtuma on kerännyt vuosittain paikalle sadoittain yleisöä nauttimaan yhdessäolosta hyvän musiikin säestyksellä.

MAINOS
Satu Niemenmaa siirtyy tangoista rockiin ja popiin Suninsalmen yössä.

Illan kattauksen aloittaa tyttöbändi Octavia. Bändin setti sisältää mm. Adelen piisejä.

Suninsalmi Soin alkamisaikaa on tälle kesälle hiukan aikaistettu, johtuen esiintyjien suuresta määrästä. Ohjelman alkupuoliskolla kuullaan kunnon tanssimusiikkia ja illan edetessä mennään rokimpaan suuntaan!

Vanhaa kunnon iskelmämusiikkia illassa esittää muun muassa Duo Hankaniemi & Taskinen. Duon hanuristi Seppo on lähtöisin Lehtimäen Kirkonkylältä!

Lavalle nousee myös Voice Of Finlandista tuttu Mikko Kesäniemi. Mikko esittää mies ja kitara-meiningillä pop-rock-klassikoita.

Ja nostalgiaa on ilmassa, sillä mukaan on lupautunut myös koko tapahtuman alullepanija Kassu Uusitalo MacBee Ossi in memoriam -kokoonpanossa.

Bändin edesmenneen basistin Ossin muistoksi MacBee soittaa vanhat biisit vielä kerran. Kokoonpanossa Suninsalmella soittavat Kaarlo Uusitalo kitara ja laulu, Lauri Uusitalo kitara ja koneet, Antti Tammilehto basso ja laulu, Aulis Uusi-Hakimo rummut ja laulu. Luvassa on 1970-luvun alun rokkia tyyliin: CCR, Cream, May Bliz…

Illassa kuullaan myös kovassa nosteessa olevaa Wilson Brothersia, jonka solistina on upeaääninen tangosemifinalisti Satu Niemenmaa! Wilson Brothersien matkassa Sadusta on kuoriutunut todellinen rock-pop -kuningatar, jota kannattaa lähteä kuulemaan!

Ladyenergiaa esittää vahvistetulla kokoonpanolla kuulijoiden iloksi elokuva- ja tv-sarjamusiikkia.

Kaljut ja rohkeat loihtivat ilmaan suurella tunteella tuttuja meneviä säveliä, sekä välillä sydäntä riipaisevaa tarinaa iskelmämusiikin genrestä.

Voice Of Finlandissakin hurmannut Mikko Kesäniemi saapuu myös Suninsalmelle!

Tanja Vuorela laulaa tänä vuonna housebändin säestyksellä, ja niin kuin olemme jo tottuneet, houseband tulee joka vuosi eri maasta. Tänä vuonna se tulee Ranskasta: Francois Beat Band. Myös Francois on osa kuuluisaa Beatin musiikkisukua!

Ja mukana jälleen jo ”vakiokalustoon” kuuluva Antti Tammilehto & Co. Antin poppoo esittää syvältä sydämestä pulppuavaa juurimusiikkia!

Tapahtuma on perinteiseen tyyliin edelleen ilmaistapahtuma ja paikalle voi tulla picnic-tyyliin, oat tuolit, viltit ja eväskorit mukana! Myös Suninsalmen Satamaravintola palvelee yleisöä ja tapahtuma järjestetään sataman alueella.

Tapahtuman järjestelyjä tukee Alajärven kaupunki Pentti Moision kulttuurirahastosta.

Tuula Jokiaho
sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät