25.6 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Järviseudun ammatti-instituutissa monipuolista koulutustarjontaa syksyllä

Sen lisäksi, että Järviseudun ammatti-instituutissa voi opiskella ammatillisia perustutkintoja ja osatutkintoja, oppilaitos järjestää myös lyhytkestoisempia koulutuksia.

Syksyllä alkaa jälleen sukupolven- ja omistajanvaihdosta suunnitteleville maatilan jatkajille suunnattu Maatalousyrittäjävalmennus, joka täyttää nuoren viljelijän aloitustuen ja peltotuen sekä investointituen edellyttämät koulutusvaatimukset. Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena Jamin Alajärven toimipisteessä.

MAINOS

Erityisesti naisille suunnattu konekurssi, jossa harjoitellaan mm. traktorilla ajoa ja peräkärryllä peruuttamista sekä etukuormaimen käyttöä järjestetään puolestaan Kurejoen toimipisteessä. Lisäksi on luvassa suosittuja kukkasidonnan kursseja.

Jamin tytäryhtiössä, Jamin Palvelut Oy:ssä, on luvassa laaja valikoima työelämässä tarvittavia korttikoulutuksia: työturvallisuuskorttikoulutuksia, tulityökursseja, SPR:n hätäensiapukoulutuksia sekä trukkikorttikoulutusta. Useimmista näistä saa tarvittaessa myös kuljettajan ammattipätevyysmerkinnän.

Merkinnän saa myös ajo- ja lepoajat, piirturit sekä kuorman sidonta -koulutuksesta, joka pidetään syyskuun alussa. Myös hygieniapassin ja kasvinsuojelututkinnon suorittaminen on mahdollista.

Jamin Palvelut Oy järjestää myös työvoimakoulutuksia. Alajärven toimipisteessä alkaa lokakuussa keittiöalastako minulle ammatti -koulutus, jossa harjoitellaan mm. ruoan ja leivontatuotteiden valmistusta sekä tutustutaan alan työtehtäviin sekä työpaikkoihin.

Kurejoen toimipisteessä toteutetaan Tekniikan alastako minulle ammatti -koulutus, jossa tutustutaan sähkö- ja rakennusaloihin, robotiikkaan sekä CNC-koneistukseen. Syksyn aikana on mahdollisuus perehtyä myös hitsaustöihin, sillä Vimpelin toimipisteessä järjestetään Hitsaustyöt tutuksi -koulutus, jossa harjoitellaan mm. TIG- ja MIG/MAG- sekä puikkohitsauksen suoritustekniikoita.

Työvoimakoulutuksena toteutetaan myös metallialan lisä- ja täydennyskoulutusta, jossa voi kouluttautua johonkin metallialan erityisalueeseen tai suorittaa hitsauksen pätevyysluokkia.

Jamin koulutustarjontaan ja vapaisiin opiskelupaikkoihin pääset tutustumaan osoitteessa www.jamin.fi tai ottamalla rohkeasti yhteyttä oppilaitokseen.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät