1.5 C
tiistai 30.4.2024

Ankkurit otti voiton Koskenkorvasta

Ankkurit ja Koskenkorva kohtasivat Kitrolla toisessa putoamiskarsintaottelussa. Ankkurit oli ottelussa askeleen edellä ja vie voiton jaksoin 2-0 (3-1, 2-1). Voitot putoamiskarsintasarjassa on nyt tasan 1-1. Kolme voittoa vaaditaan, että kausi jatkuu.

Jakson ensimmäisessä vuorossa Ankkurien kakkoskärki rakensi ottelun ensimmäisen kotiutustilanteen, mutta juoksua taululle ei saatu. Koskenkorvan oma sisävuoro kuoli nopeaa Ankkurien loistavan ulkopelin ansiosta.

Toisessa vuorossa Ankkurit avasi ottelun juoksutilin, kun Riku Utanen viimeisenä lyöjänä huitaisi pallon kolmosluukusta maisemiin ja Tuukka Etula juoksi kotiin. Koskenkorva sai toisen tasoittavalla vuorolla mahdollisuuden tasoitukseen, mutta ilman tulosta.

Kolmannessa vuorossa Ankkurit ei saanut miestä kolmospesälle, mutta Koskenkorva järjesti yhden paikan. Tälläkin kertaa Ankkurien puolustus kesti ja ratkaisevaan vuoroon siirryttiin niukassa Ankkurijohdossa lukemin 1-0.

Ankkurit onnistui lyömään ratkaisevassa vuorossa kaksi juoksua. Ensimmäisestä vastasi Tuukka Etula, joka löi siepparin räpylän kautta pallon maisemiin ja Pyry Alanen juoksi kotiin kakkospesältä asti. 3-0 lukemat taululle löi Utanen, joka jo toistamiseen ottelussa puhkaisi Koskenkorvan kolmospuolen, millä Etulan oli helppo työ juosta kotiin.

Koskenkorva tuli vahvasti  omaan vuoroonsa rakentamalla palottoman tilanteen päälle. Juoksuja nähtiin kuitenkin vain yksi, kun Aapeli Suvisalmi onnisui kotiuttamaan Anttoni Jakobssonin. Jakso päättyi Ankkurien 3-1 voittolukemiin.

Toinen jakso tiukkaa loppuun saakka

Toinen jakso alkoi Koskenkorvan sisävuorolla, minkä Ankkurit tylsytti ja tilanteet jäi nolliin. Ankkureilla oli sisävuorollaan paikka avata jakson juoksutili ja siinä myös onnistui, kun Sasu Iivarinen viimeisenä lyöjänä kotiutti Lauri Ihamäen.

Toisessa vuorossa Koskenkorvan Antti Kortteenperä löi tyhjään kenttän kunnarin takakentän puhkaisulla. Koskenkorva rakensi vielä jatkotilanteita, mutta Ankkurien takatilannepuolustaminen kesti.

Ankkurit rakensi omalla sisävuorollaan Utaselle paikan. Utasen komea kolmosrajaleikkuri näyti jo tuottavan juoksun Ankkureille, mutta lopulta tuomarit tuomitsivat lyönnin laittomaksi ja tilanne taululla säilyi lukemissa 1-1.

Kolmannessa vuorossa Ankkurit tylsytti Koskenkorvan sisäpelin. Ankkurit onnistui omalla sisävuorollaan siirtymään 2-1 johtoasemaan, kun viimeinen lyöjä Ville Keltikangas kotiutti Tuukka Etulan.

Ratkaisevassa vuorossa Koskenkorva rakensi palottoman ajotilanteen. Ensimmäinen tilanne kuoli Elmeri Iivosen väärään, millä etenijä oli irti kolmoselta.  Jatkotilanteetkaan ei tuottaneet tulosta ja Ankkurit voitti ottelun jaksoin 2-0 (3-1, 2-1).

Kolmas ottelu Koskenkorvalle

Putoamiskarsintasarjan kolmas ottelu käytiin Koskenkorvalla. Ottelu oli erittäin tiukkaa alusta loppuun. Koskenkorva vie ottelun jaksoin 1-0 (1-1, 2-1)

Kolmesta voitosta sarja on poikki. Kitrolla jatketaan tulevana keskiviikkona 23.8 kello 17.30.