25 C
Alajärvi
tiistai 28.5.2024
MAINOS
MAINOS

Movetron tuo Hoiskon maamiesseuran lavalle ysärimeininkiä!

Hoiskon maamiesseuran talolla lähdettiin viime keväänä kokeilemaan pitkästä aikaa omien tapahtumailtojen järjestämistä, ja paikalle tilattiin iskelmäkuningas Frederik!

Reetu veti talon tupaten täyteen ja lippuja myytiin peräti 400, illan sujuessa muutenkin mainiosti ilman järjestyshäiriöitä, joten sen myötä jatkoa on luvassa nyt syksylle!

MAINOS
Kiitos keväällä järjestetyn Reetun keikan, maamiesseuran talon julkisivu on saatu maalattua tänä kesänä. Myös ulkovalaistusta on uusittu.

Syksy starttaa komeasti ysäritunnelmissa lauantaina 9.9., kun lavalle nousee ikisuosittu Movetron! Ovet iltaan aukeavat kello 20 ja showtime on kello 23. Valomerkki tulee kello 01.30.

Movetron on vetänyt saleja täyteen lähiseuduilla, muun muassa hiljattain Alavudella, joten Hoiskossa toivotaan että Movetron ottaa yleisönsä myös täällä.

Maamiesseuran puuhanainen Saija Ylinen ja -miehet Olli Kantola, Kimmo Mäkelä ja Olli-Pekka Kaartunen kertovat, että kevään tapahtumasta on myös otettu oppia ja nyt muun muassa baaria pitävä Lataamo järjestää paikalle kaksi myyntitiskiä ja lisäksi omalta myyntipaikaltaan maamiesseura myy kahvia ja limsaa sekä suolaista ja makeaa välipalaa.

Saliin ja baariin on saatu myös lisää pöytiä, sillä niiden virkaa toimittavat tyyliin sopien isot ja värikkäät öljytynnyrit. Enää ei tarvitse siis miettiä, mihin juomansa kädestä laskee!

Kauempaa tuleville paikoitusalueella on tarjolla myös pari sähköpaikkaa asuntovaunujen ja -autojen tarpeisiin. – Ja kun tykkäät Hoiskon maamiesseuran uusista sivuista facessa, niin osallistut kahden  pääsylipun arvontaan Movetronin keikalle, Saija vinkkaa!

Koska Reetun keikka keväällä meni niin hyvin, on talolla saatu pieniä uudistuksia ja kunnostuksia eteenpäin kesän aikana. Talon julkisivu on saanut uuden maalin ja pihavalaistusta on uusittu. Remontti jatkuu pala kerrallaan aina varojen sitä salliessa.

Kyläläisiä on osallistunut niin pihasiivoustalkoisiin ja jälleen Movetronin keikalle saadaan työväkeä omalta kylältä.

Kesän aikaan talo ei muutenkaan ole ollut tyhjillään, sillä siellä on järjestetty sukujuhlia ja syntymäpäiviä. Talo taipuukin moneen, sillä istumapaikkoja saa jopa 300 henkilölle, pöytiä on runsaasti ja näyttämö on iso.

Perinteiset sunnuntaitanssit jatkuvat talolla heti Movetronin keikan jälkeen, sillä niissä syyskausi käynnistyy sunnuntaina 10.9. Sunnuntaitansseja on joka toinen viikko ja niiden osalta järjestelyistä vastaa eri toimija, maamiesseura vain vuokraa tilat.

Tuula Jokiahosinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät