17.1 C
Alajärvi
torstai 23.5.2024
MAINOS

Ankkureille voitto Kankaanpäästä

Ankkurit ja Kankaanpää kohtasivat keskiviikkona kolmannessa Superpesiskarsinta -ottelussa Kitrolla. Ankkurit vei ottelun selkeästi jaksoin 2-0 (6-1, 7-2) ja johtaa nyt sarjaa voitoin 2-1. Sarja on katkolla Ankkureille tulevana lauantaina 9. syyskuuta Kankaanpäässä.

Ankkurien hallintaa ensimmäinen jakso

MAINOS

Kankaanpään sisäpeli on kehnoa ottelun ensimmäisessä vuorossa. Ankkureilla sen sijaan kulki ja he iskivät omalla vuorollaan neljä juoksua.

Ensimmäisen löi Tuukka Etula saumapuhkaisulla, millä kotiin juoksi Elmeri Koivusalmi.  Juho Ihamäki vastasi seuraavista kolmesta lyödystä. Ensimmäinen tuli näpillä, millä kotiin juoksi Mikael Penninkangas. Seuraavalla lyönnillä Juho löi pallon kolmosluukusta maisemiin ja tällä lyönnillä kotiin kiiti Nestori Yli-Sissala sekä Tuukka Etula ja taululla oli 4-0 lukemat.

Kankaanpää sai toisessa vuorossa ensimmäiset kolmostilanteensa, mutta lyötyjä juoksuja ei merkattu. Ankkurit onnistui omassa vuorossaan kerran, kun Juho Ihamäki kotiutti kakkospussarilla Penninkankaan.

Jakson kolmanteen vuoroon lähdettiin 5-0 lukemissa. Kankaanpää ei vuorossa tilanteilla juhlnut. Ankkurit onnistui sisävuorollaan lisäämään johtoaan 6-0 lukemiin Etulan kakkosrajapuhkaisulla, millä Penninkankaan oli helppo työ juosta kotiin.

Ratkaisevassa vuorossa Kankaanpää sai yhden lohdutusjuoksun aikaiseksi Arttu Vilanderin kotiuttaessa Joonas Peltomäen. Ankkurit voitti jakson selvästi numeroin 6-1.

Toinen jakso Ankkurien osalta ei alkanut yhtä mallikkaasti ja he jävät ilman kolmostilannetta ensimmäisessä vuorossa. Kankaanpäällä oli jakson avausvuorossa mahdollisuutensa avata juoksutilinsä rakentamalla pari paikkaa, mutta kotiutusyritykset eivät tuottaneet tulosta.

Ankkurit avasi toisessa vuorossa jakson juoksutilinsä, kun Elmeri Iivonen komealla kakkosjatkeen kumuralla kotiutti Atte Kuosmasen. Kankaanpää onnistui omalla vuorollaan siirtymään 1-2 johtoasemaan, kun Sami Mikkolanaho puhkaisi takakentän auringon avustamana ja Eetu Heiniluoma sekä Juuso Vuorenmäki juoksivat kotiin.

Kolmannessa aloittavalla sisävuorolla Ankkurit onnistui lyömään yhden juoksun, kun Juho Ihamäki kotiutti Atte Kuosmasen. Kankaanpään jäädessä nollille omalla vuorollaan lähdettiin ratkaisevaan vuoroon kutkuttavassa 2-2 tilanteessa.

Ankkurit pelasi loistavaa sisäpeliä ratkaisevassa vuorossa ja tilanteita syntyi tiuhaan tahtiin. Jopa viisi juoksua nähtiin, kun Juho Ihamäki, Utanen, Lauri Ihamäki sekä normaalisti etenijäpuolen miehinä toimivat Koivusalmi ja Penninkangas onnistuivat kotiutuksissa.

Kankaanpään sisävuoroon lähdettiin Ankkurien 7-2 johtoasemassa ja samat numerot myös ovat taululla jakson päättyessä. Voitto Ankkureille ottelusta selvin lukemin jaksoin 2-0 (6-1, 7-2).

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät