-5.4 C
Alajärvi
perjantai 03.5.2024
MAINOS

Uintikampanja käyntiin

Alajärven uimahalli ja sen käyttäjät ovat mukana lokakuun ajan käytävässä Ui elämäsi kuntoon -kampanjassa. Kampanjan tarkoituksena on lisätä liikettä uimahalleissa ja innostaa mahdollisimman moni aikuinen liikkumaan säännöllisesti vedessä. Lokakuussa innostetaan ihmisiä keräämään uituja metrejä tai liikkumaan oman uimahallin, seuran tai yrityksen hyväksi.

Alajärvi on mukana uimahallisarjassa ja siellä keskisuurten hallien sarjassa, jossa vuosittainen kävijämäärä on 60 001–160 000. Osallistua voi kahteen eri sarjaan eli uinti tai vesijuoksu tai vesijumppa. Kuukauden aikana kirjataan ylös uidut metrit tai vesijuoksuun tai -liikuntaan käytetyt minuutit. Kirjaamisessa käytetään hyväksi joko Ui elämäsi kuntoon -sovellusta tai paperista suorituskorttia.

MAINOS

Sopii kaikille

Liikuntakoordinaattori Salla Hemminki kertoo, että Ui elämäsi kuntoon  järjestetään kaksi kertaa vuodessa. Alajärvi on ollut myös aikaisemmin mukana.

– Maaliskuussa Alajärvellä kampanjaan osallistui 64 uimaria tai vesiliikuntaa harrastavaa. Osallistujien ikää ei ole rajattu eli kaikenikäiset voivat osallistua kampanjaan.

Kampanjaan voi osallistua useammassa hallissa, mutta suoritukset voi kirjata vain kyseisen hallin kohdalle. Eli jos kampanjaan osallistuva käy uimassa vaikkapa Seinäjoella, ei hän voi kirjata suoritustaan Alajärven hallin kohdalle.

Kampanja starttaa sunnuntaina, lokakuun ensimmäisenä päivänä. Alajärvellä pääsee heti kirjaamaan kilometrejä tai minuutteja kampanjasuorituksiksi, sillä halli on avoinna kello 12–18. Alajärvellä Ui elämäsi kuntoon -kampanjassa on lisäpanos, sillä osallistujien kesken arvotaan tuotepalkintoja.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät