Lapsille hauskaa syyslomaviikolla Loma-aholla – kylätalo taittuu vaikka lasten synttärijuhlien pitoon!

Luoma-ahon kylätalolla voi järjestää vaikka lapsen synttärit! Hinta ei päätä huimaa ja lapsille on tarjolla paljon kivaa tekemistä pomppulinnasta alkaen!
Mainos[adrotate banner="3"]

Luoma-ahon kylätalolla riittää touhua ja vipinää, eikä vähiten koulujen syyslomaviikolla, jolloin kaikille lapsille avoimissa tapahtumissa on varmasti hauskaa!

Ovet avataan lapsille ja lapsenmielisille torstaina ja perjantaina 19. ja 20.10. kello 14-18. Torstaina luvassa on ohjattuja liikuntaleikkejä ja kasvomaalausta. Perjantaina vuorossa on taikuri Halosen esitys, minkä jälkeen hän tekee ilmapallohahmoja lasten kanssa!

MAINOS

Molempina päivinä lapset pääsevät myös pomppimaan, sillä kylätalon oma pomppulinna on luonnollisesti koottuna paikalle pompittavaksi!

Tapahtumat eivät ole hinnalla pilattuja, sillä lapsilta pomppiminen maksaa kaksi euroa ja saman hintainen on myös taikashow. Aikuisilta maksu on neljä euroa.

Pomppiminen on hauskaa varmasti kaikista lapsista ja siksipä Luoma-ahon kylälle onkin hankittu oma pomppulinna Töysän Säästöpankkisäätiön avustuksella viime keväänä. Hilkka Luoma-aho kertoo, että kesällä sen tiimoilta järjestettiin pomppimispäiviä, joihin osallistui 81 lasta!

– Muutama isäkin uskaltautui mukaan pomppimaan, Hilkka nauraa, onhan pomppulinnan painoraja niinkin korkea kuin sata kiloa!

Pomppulinna ei ole ollenkaan ainoa aktiviteetti mitä kylätalolla on käytössä. Säästöpankkisäätiön tuella saatiin hankittua myös mölkkypelejä ja ryömintäputki. Talossa on myös mainio kiipeilyseinä, jonka haastavuutta voi itse säätää, kahvakuulia, steppilautoja, erikokoisia jumppapalloja, hulavanteita ja jopa kiipeilykenkiä jonkinlainen valikoima.

Talon akustiikka on mainio ja se sopii siksi hyvin konsertteihin. Talossa onkin järjestetty erilaisia perhejuhlia ja erityisen hienosti sen tarjoamat aktiviteetit sopivat vaikkapa lasten synttärijuhlien järjestämiseen!

– Täällä on järjestetty lasten synttärijuhlia pomppulinnoineen. Vanhemmille tämä on helppoa, sillä ei tarvitse siivota etu- eikä jälkikäteen ja jos niin sovitaan, kyläyhdistys hoitaa paikalle myös tarjoilut. Kolmen tunnin synttäreille tulee vuokrana hintaa sata euroa ja käytössä on myös keittiä ja tietenkin pomppulinna ja muut aktiviteetit.

Kylätalon tiloja voi muutoinkin vuokrata kuka tahansa vaikkapa kiipeilyyn, sulkapalloon, kahvakuulaharjoitteluun tms. kätevästi nettikalenterista sopivan ajan varaamalla. Varaaja saa maksun maksettuaan itselleen ovikoodin, jolla pääsee sisälle. Vuokraajan käytössä on myös kaksi pukuhuonetta suihkuineen.

Luoma-aho muistuttaa, että tapahtumia ja juhlia varten tilaa varatessaan kannattaa aina olla yhteydessä puhelimitse, koska tilaisuudet vaativat erilaisia järjestelyjä myös kyläyhdistyksen puolelta.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliAlasesta kukkasidonnan triplamestari
Seuraava artikkeliTaimelasta erilaiset koulukuvat