FitFactorylle uusi omistaja

Yrittäjäpariskunta Quentin Sobrie ja Mari-Elina Kottari ovat ostaneet Alajärellä toimivan FitFactoryn Tuija Silver-Lagerilta.
Mainos[adrotate banner="3"]

Liikuntakeskus FitFactoryn omistaja Alajärvellä on vaihtunut 1.10.2023 lähtien yrityskaupan myötä.

Vuodesta 2014 Alajärvellä toimivan liikuntakeskus FitFactoryn omistaja Tuija Silver-Lager on myynyt koko FitFactoryn liiketoiminnan kauhavalaiselle Bodytec3 Oy:lle. Liiketoimintaa Alajärvellä jatkava yrittäjäpariskunta on pyörittänyt Kauhavalla Kuntokeskus Korjaamoa vuodesta 2015. Liiketoimintaa jatketaan nyt siis myös Alajärvellä vahvasti toimintaan panostaen.

MAINOS

Uuden yrityksen taustalta löytyvät energiset Mari-Elina Kottari ja Quentin Sobrie. Pariskunta toimii yrittäjinä 2011 vuonna perustetussa Kuntokeskus Korjaamossa Kauhavalla ja haluaa yritysoston myötä kehittää FitFactoryn toimintaa Alajärvellä.

Quentin aloittaa jo perjantaina 6.10. ensimmmäisellä tunnillaan FitFactoryssa. Jatkossa Quentin ohjaa muun muassa spinning- ja kuntosali circuit-tunteja.

FitFactoryn toiminta jatkuu siis vanhalla tutulla nimellä ja tutuissa tiloissa. Elina Luoma-aho ja Thea Huttula jatkavat edelleen yrityksessä kuten tähänkin saakka.

– Isot muutokset elämässä ja Tampereelle muuttaminen ovat saaneet keväästä saakka neuvottelemaan hiljaisessa hengessä yrityksen myymisestä. Kiinnostusta yrityksen jatkamiselle onneksi löytyi – olisi ollut surullista lopettaa kannattava ja kaupungin liikunnallisen imagon kannalta merkittävä palvelu paikkakunnalla.

– Quentin ja Mari-Elina ovat tuttuja jo useiden vuosien takaa kuntosaliyrittäjien yhteisestä ryhmästä. Meillä on ollut hyvin samankaltaiset yritykset ja toimintaamme ohjaavat samankaltaiset arvot. Koko perheen ja FitFactoryn väen ja asiakkaiden kanssa kehittynyt liikuntakeskus on huojentavaa jättää näin osaaviin ja innostuneisiin käsiin.

– Toivonkin, että alajärveläiset käyttävät jatkossakin liikuntakeskuksen palveluita aktiivisesti, sillä palveluiden säilyminen paikkakunnalla ei ole ollenkaan itsestään selvää ja kun pienellä paikkakunnalla on tarjolla isojen kaupunkien kaltaiset palvelut, niitä kannattaa kyllä käyttää, summaa Tuija.

Asiakkaille liikuntakeskuksen omistajan vaihto näkyy ryhmäliikuntaohjelman monipuolistumisella sekä koko keskuksen kehittämiseen panostamisella. Tutut rutiinit toimivat kuten tähänkin saakka, tuntien varaukset, verkkokauppa ja kulkukorttien käyttö jatkuvat entisellään.

Kuntokeskus Korjaamo Kauhavalla sisältää noin 340 neliön kuntosalin sekä 150 neliön ryhmäliikuntantasalin, spinning-salin, lasten leikkihuoneen sekä puku- ja peseytymistilat. Kuntokeskus Korjaamo on toiminut Kauhavalla vuodesta 2011 ja nykyisellä omistajalla vuoden 2015 lopusta. Kauhavan Korjaamolla on runsas ryhmäliikuntatarjonta. Sekä Mari-Elina että Quentin työskentelevät yrityksessä.

Mari-Elina ja Quentin asuvat Purmojärvellä ja perheeseen kuuluu lisäksi kolme poikaa. FitFactory Alajärvi on Alajärvellä toimiva 450 neliön liikuntakeskus, jossa 275 neliön kuntosali, ryhmäliikuntaa, personal trainer -palvelut, hieronta ja erilaiset pienryhmät.

MAINOS
Edellinen artikkeliSuomen menestys kasvaa lännessä
Seuraava artikkeliVille Hautamäen ja Toni Raiskin kultaputkelle jatkoa