-21.1 C
Alajärvi
keskiviikko 06.12.2023
MAINOS
MAINOS

Soinin kunnanjohtajaksi 13 halukasta

Soinin kunnanjohtajan viran hakuaika päättyi perjantaina. Hakuajan puitteissa Soinin kunnanhallitus sai 12 hakemusta ja yhden suostumuksen kunnanjohtajan virkaan.

Virkaa hakivat Joonatan Nieminen Alajärveltä, Sirpa Salmi Mäntsälästä, Mailis Salmi Hämeenlinnasta, Raisa Kinnunen Petäjävedeltä, Katja Kotiranta Kaarinasta, Perttu Sonninen Alajärveltä, Annie Laitila Kuortaneelta, Eveliina Nokua-Keisanen Alajärveltä, Arja Väliaho Soinista, Teija Marjamäki Hyvinkäältä, Esa-Pekka Horttanainen Helsingistä ja Marja Rantanen Somerolta. Lisäksi suostumuksensa kunnanjohtajan virkaan on antanut Kati Tiala Laihialta.

MAINOS

Kunnanhallitus keskustelee hakuprosessin etenemisestä maanantai-illan illan kokouksessaan ja antaa valintaryhmälle jatko-ohjeistuksen.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät