Soinin uuden kunnanjohtajan valintaprosessi etenee

Mainos[adrotate banner="3"]

Soinin kunnanhallitus hyväksyi kokouksessaan kunnanjohtajan irtisanoutumisen 14.1.2024 lukien.

Kunnanhallitus päätti pyytää suostumusta tulla huomioiduksi uuden kunnanjohtajan valintaprosessissa Tiina Pelkoselta ja Maija Pihlajamäeltä. Kunnanhallitus päätti kutsua heidän lisäkseen haastatteluun virkaa hakeneista Arja Väliahon ja Perttu Sonnisen.

MAINOS

Lisäksi haastatteluryhmää päätettiin täydentää Hilkka Raitasella, Taru Mäkipellolla ja Tapani Akonniemellä.

Kunnanhallitus hyväksyi Soinin rantayleiskaavan muutokseen liittyvät, osa-alueen I, Iiroonjärvi, Paskolampi ja Onkilampi, vastineet ja niiden perusteella laaditut kaavaehdotusasiakirjat, asettaa ne nähtäville ehdotusvaiheen kuulemista varten sekä pyytää niistä tarvittavat lausunnot.

Kunnanhallitus käsitteli eri toimialojen ensi vuotta koskevat talousarvioesitykset ja antoi ohjeet talousarvioesitysten viimeistelylle.

Kunnanhallitus päätti asettaa myytäväksi tarjouskaupalla, Huutokaupat.com -sivustolla, rivi- ja omakotitalotontit Murtokankaan ja Myllärin asuinalueilla.

Merkittiin tiedoksi talouden toteuma syyskuun lopussa. Toteuma on talousarviota parempi, loppuvuoden tulosennuste on talousarvion mukainen.

Kunnanvaltuustolle esitetään hyväksyttäväksi kunnan konserniohje.

Hyväksyttiin ympärivuotiseen vapaa-ajan käyttöön liittyvän rakennuksen poikkeamislupahakemus sekä vuokrasopimus Iiroonjärven uimarannasta Parviaisen kyläyhdistyksen kanssa. 

Kunnanhallitus myönsi täyttöluvan hyvinvointijohtajan virkaan sekä nimesi valmisteluryhmän ja päätti rekrytoinnin aikataulusta.

Muissa asioissa käsiteltiin konserni- ja omistajaohjauksen ajankohtaisia asioita.

MAINOS
Edellinen artikkeliÄidit parkkiin Vimpulassa
Seuraava artikkeliKyKy-Betset takaisin voittokantaan