Kyyjärvellä pelataan tuplapanoksilla

Mainos[adrotate banner="3"]

Lauantaina Kyy York Areenalla pelataan tuplapanoksilla, sillä jaossa on myös paikka Suomen Cupin Final four -turnaukseen. Vierailijajoukkueeksi Kyyjärvelle saapuu Savo Volley.

Savo Volleyn kausi on lähtenyt hieman mollivoittoisesti liikkeelle. Monien ennakoiden vastaisesti joukkue löytyy runkosarjasta tällä hetkellä kahdeksannelta sijalta yksi voitto taskussaan, joka tuli Vantaa Ducksia vastaan 18.11 Leppävirralta. Heitä ei kuitenkaan kannata yhtään aliarvioida, sillä osaamista ja taitoa joukkueesta kyllä löytyy. Hakkurina heillä toimii Suomen maajoukkueessakin pelaava Joonas Jokela sekä keskitorjujan tontilta kyyjärveläisille viime kaudelta tuttu Tommi Siirilä. On mielenkiintoista nähdä, aukesiko savolaisilla niin sanotusti ketsuppipullon korkki kauden ensimmäisestä voitosta vai näyttääkö KyKy-Betset kotonaan kaapin paikan.

MAINOS

Betonimiehet lähtevät otteluun kolmen ottelun voittoputkessa. Takana on raskas viiden päivän ottelurumba, joista jokainen peli venyi viiden erän mittaisiksi. Joukkue kuitenkin on onnistunut näyttämään venymiskykyään ja voiton tahtoaan hyvänä esimerkkinä Akaa-Volleyta vastaan 2-0 tappiotilanteesta ottelun kääntäminen voitoksi. Turussa nähtiin väsynyt joukkue, mutta onneksi penkiltä löytyi tuoreita jalkoja. Passari–hakkuri-akseli Laakso-Jansons on tehnyt tuhoisaa jälkeä. Lisäksi ”vanha” kettu Aivars Petrusevics on pelannut tehokkaasti yleispelaajan tontilla tehden 115 pistettä tälle kaudelle.

Savo Volley ärsytetty ja vaarallinen

– Savo Volley pelannut selvästi vähemmän otteluita, kuin muut. Ovat myös aloittaneet kauden monien odotuksia heikommin kautensa. Uskon, että parantavat peli peliltä. Tulevat varmasti nälkäisinä Kyyjärvelle. Heillä on potentiaalinen joukkue pärjäämään sarjassa. Omalla syötöllä saatava Savon vastaanottoa rikki, sillä heillä on hyökkäysvoimaa jokaisella pelipaikalla. Vastaavasti oma nosto oltava kohdillaan, koska Savo torjuu hyvin. Meillä ollut paljon tiukkoja pelejä, jotka kääntyneet meille voitoksi, joten jatketaan samalla radalla, tuumii Kasper Pennanen, joka pelasi Savo Volleyssa ennen Kyyjärvelle siirtymistään.

– Varmasti ärsytetty joukkue on lauantaina vastassa. Tilastot vääristävät tällä hetkellä heidän sijoitustaan. Materiaali heillä riittäisi kyllä, vaikka kuinka pitkälle ja lisäksi seurassa on menestyksen kulttuuri. Ei varmastikaan ole helppo peli luvassa, toteaa Hannu Kalliojärvi.

KyKy-Betset vs Savo Volley lauantaina 25.11 klo 17.00 Kyy York Areenalla!

MAINOS
Edellinen artikkeliEtelä-Pohjanmaalla lokakuun lopussa 5705 työtöntä työnhakijaa
Seuraava artikkeliJPYP laittoi hyvän kiertämään