0.4 C
Alajärvi
tiistai 27.2.2024
MAINOS

Alajärven Tokelta oma gluteeniton joulusuklaa!

Tällä viikolla Alajärven toimintakeskuksessa riittää vilinää ja vilskettä kuin Tonttulassa. Toimintakeskuksen asiakkaiden ja henkilökunnan tähtäin on lauantaissa, jolloin ohjelmassa on Myllytuvan kirpputori-kahvilan joulunavaus. Ovet ovat avoinna aamuyhdeksästä yhteen iltapäivällä. Kirpputorin joulupuoti avaa myös ovensa ja on avoinna arkisin kello 9–14.

Itsetehdystä, gluteenittomasta joulusuklaasta povataan joulunavaustapahtuman ja joulupuodin hittiä.

Joulunavaustapahtuman ja joulupuodin valmistelut on aloitettu jo hyvissä ajoin. Tämänkertaiseksi hitiksi veikataan toimintakeskuksen omaa gluteenitonta joulusuklaata.

MAINOS

– Meillä oli kesällä jäätelöbaari, jossa oli välillä ruuhkaa. Ajateltiin, että teemme joulusuklaata, valottaa vastaava ohjaaja Merja Paananen.

Aluksi mietittiin, että joulusuklaapurkkeina hyödynnettäisiin toimintakeskukseen kertyneitä Piltti-purkkeja.

Jonne Tuokkolan voi tavata Myllytuvan kirpputori-kahvilan tiskin takana.

Toimintakeskus sai lahjoituksena isompia purkkeja, joita päätettiin hyödyntää veikeinä joulusuklaapurkkeina. Samalla päästiin harjoittamaan kiertotaloutta.

Myllytuvan kirpputori-kahvila palvelee asiakkaita joulunavauksessa. Kahvikupposen ja joulupullan ääressä voi vaihtaa kuulumisia.

Joulunpunaista näkyy Myllytuvan kirpputori-kahvilan joulunavauksessa.

Kahvila toimii uudessa, saneeratussa keittiötilassa. Odotukset lauantain tapahtumaa kohtaan ovat korkealla, sillä aikaisempina vuosina asiakkaita on käynyt ilahduttavasti.

Joulupuodista voi hankkia kaikenlaisia mukavia jouluun liittyviä koristeita ja esineitä. Kirpputorilta löytyy esimerkiksi astioita ja monenmoista muuta lahjoituksina saatua tavaraa.

– Kirpputori mahdollistaa asiakkaillemme oikeanlaista työtoimintaa, esimerkiksi asiakaspalvelua, kertoo Merja Paananen.

Virpi Poikelin

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät