0.4 C
Alajärvi
tiistai 27.2.2024
MAINOS

Kantola nousemassa sivistystoimenjohtajaksi

Alajärven kaupunginhallitus esittää kaupunginvaltuustolle, että sivistystoimenjohtajan virkaan valitaan alajärveläinen filosofian maisteri Vesa Kantola. Varasijalle esitetään lapualaista kasvatustieteen maisteri Simo Ikolaa. Virka täytetään 1.1.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kaupunginhallituksen mukaan Kantola täyttää hakuilmoituksessa olleen koulutusvaatimuksen. Ennakkotehtävän, haastattelun ja viran yleisten nimitysperusteiden perusteella Kantolalla katsotaan olevan viranhoidon kannalta hakijoiden joukosta parhaimmat henkilökohtaiset ominaisuudet ja soveltuvuus tehtävään. Kantola työskentelee tällä hetkellä Alajärven yläkoulun rehtorina.

MAINOS

Virkaa haki määräaikaan mennessä 20 henkilöä. Haastatteluihin kutsuttiin kuusi hakijaa.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät