0.4 C
Alajärvi
tiistai 27.2.2024
MAINOS

Maaseutunuorten joulutulet syttyvät perjantaina Vimpelissä

Maaseutunuorten joulutulia on poltettu läpi vuosien erilaisissa säissä ja tunnelmissa kohta jo kolmenkymmenen vuoden ajan. Joulutulia on poltettu vesisateessa, lumikinosten keskellä paukkupakkasissa, hyvillä mielin ja kesken vaikeiden neuvotteluiden.

Läpi vuosien tulet ovat tuoneet jouluun matkaaville iloa. Samalla tulet ovat kiitos kuluttajille kotimaisen tuotannon tukemisesta niin hyvinä kuin huonompina hetkinä.

MAINOS

– Maaseutunuorten joulutulia on poltettu jo EU-neuvotteluajoista lähtien. Perinne on levinnyt valtakunnalliseksi Etelä-Pohjanmaalta. On mahtavaa, että maaseutunuoria ja tukijoukkoja on edelleen tulia tekemään, kuluttajat ovat tästä kiitoksensa ansainneet.

– Vaikeina aikoina kuluttajien tuki on kantanut – arjen valinnat, mutta myös hyvä palaute asiakkailta, molemmat ovat tärkeitä. Toivottavasti näitä valkeita saadaan monena tulevakin vuotena polttaa, toteaa MTK:n keskusliiton maaseutunuorten valiokunnan puheenjohtaja Antti Tyynelä.  

Joulutunnelmaa ja yhteisöllisyyttä

Nyt joulutulet syttyvät jälleen perjantaina 22.12. ympäri maan. Tänä vuonna perinteisten valkeiden ja jätkänkynttilöiden lisäksi Helsingissä välkkyvät sähköiset joulutulet.

Tätä lähempänä maaseutunuorten joulutulia pääsee kuitenkin ihastelemaan Vimpelissä, jossa tulet syttyvät kello 18 keskustan liikenneympyrän lähettyvillä.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät