Autoliiton hinausauto auttaa aina 24/7

Veli-Pekka Koskinen, Kyösti Hirsimäki ja Risto Koskinen auttavat kaikissa ajoneuvoihin liittyvissä keskeytyksissä, olit matkalla sitten autolla, raskaalla ajoneuvolla tai vaikka moottoripyörällä.
Mainos[adrotate banner="3"]

Autoliitto on vuonna 1919 perustettu ja on ainoa autonkäyttäjien edunvalvontajärjestö Suomessa.

Autoliitto on Suomen kattavin autoilijan etujärjestö, joka ajaa yksinomaan autoilijan etuja. Autoliiton jäsenyys on myös erittäin kattava jäsenetuineen, hinaus- ja tiepalveluineen.

MAINOS

Autoliiton hinausautot on kaikkien käytettävissä

– Alajärveläinen Hinaus Koskinen on Autoliiton sopimuskumppani ja hoidamme hinaus sekä tiepalveluita pääasiassa Etelä-Pohjanmaan sekä Keski-Suomen alueella. Suoritamme myös pidempiä ajoneuvokuljetuksia Suomessa ja ulkomailla, kertoo yrittäjä Risto Koskinen.

– Autoliiton sopimuskumppaneina saamme jatkuvaa alan koulutusta erilaisten ajoneuvojen kanssa toimimiseen. Sähköautojen käsittelykoulutuksia on järjestetty hinausyrittäjille ja Autoliitto sekä ARC Europe edellyttää kaikilta sopimuskumppaneilta myös em. koulutuksen suorittamista.

– Autoliiton sopimuskumppanina meillä on yhteensopivuus kaikkien vakuutusyhtiöiden laskutuskäytäntöihin ja palvelemme myös kaikkien vakuutusyhtiöiden asiakkaita, joista laskutamme suoraan vakuutusyhtiötä. Jos ajoneuvossa on osa tai täyskaskovakuutus, niin palvelu ei yleensä maksa mitään, eikä myöskään vaikuta bonuksiin.

Kattaviin palveluihin kuuluu tavanomaisten hinausten lisäksi mm. renkaan- ja akunvaihdot tienpäällä, polttoaineentuonnit sekä ojasta vedot. – Palvelumme auttaa kaikissa ajoneuvoihin liittyvissä keskeytyksissä, olit matkalla sitten autolla, raskaalla ajoneuvolla tai vaikka moottoripyörällä.

Nopea apu!

– Varmistaaksesi nopean lähipalvelun, soita ensin meille.  Saamme kuulla useasti, kuinka avuntarvitsijat ovat joutuneet odottelemaan hinausautoa jopa tuntikaupalla. Tämä johtuu yleensä siitä, että he ovat soittaneet ensin omaan vakuutusyhtiöönsä ja sieltä ovat luvanneet järjestää hinausauton paikalle.

– Vakuutusyhtiöt tilaavat yleensä kansainväliseen ketjuun kuuluvan hinausauton ja siitä syystä hinausauto voi tulla hyvinkin kaukaa. Vakuutuksen ottajalla on vapaus valita Autoliiton hinausauto kaikkiin ajoneuvon avunantotilanteisiin.  Selvitämme myös tarvittaessa vakuutuksenne kattavuuden.

Omatoimisuus voi tulla kalliiksi

Risto Koskinen toteaa, että autojen hinaaminen tai ojasta veto omatoimisesti tai esim. traktorilla ei ole suositeltavaa, vaikka varsinkin maaseudulla se on melko yleistä.

– Hinaustilanteissa tai esimerkiksi lisävirran antamisessa voi tulla yllättävän suuriakin vahinkoja. Autoliiton hinausyrittäjillä on pätevä ammattitaito sekä turvalliset laitteet eri tilanteisiin. Autoliiton hinausautoissa on myös kaiken kattava toiminnan vastuuvakuutus, jos mahdollisia vahinkoja syntyisi.

– Jos olet autoliiton jäsen tai olet maksanut kattavaa vakuutusta, niin kannattaa hyödyntää palveluamme!

MAINOS
Edellinen artikkeliJohanna Rannanjärvi kahvitellen kohti Hämeenkyröä
Seuraava artikkeliLähiTapiola Etelä-Pohjanmaa lahjoitti 20000 euroa Vapepan toimintaan