0.1 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Laura Takalan Rakkaudella runotyttö -trilogia nyt myös Nextoryssa!

Alajärveltä kotoisin olevan, nykyisin Lappajärvellä asuvan runoilija Laura Takalan Rakkaudella runotyttö -trilogia on julkaistu 1.1.2024 äänikirjoina Nextoryssa!

Kuunneltavana ovat kaikki kirjasarjan kolme osaa, joiden lukijana toimii runoilija Laura Takala itse.

MAINOS

– Tämä äänikirja on yksi unelmieni täyttymys, näin saan jakaa omiani luomuksiani muille aiheesta kiinnostuneille. Samalla on vähän pelottavaa jakaa näin niin henkilökohtaista itsestäni.

– Mahdollisuus on kuitenkin hieno ja ainutkertainen ja se tuo minulle lisää uskoa omaan tekemiseeni, Laura toteaa.

Trilogiassa on kolme runokirjaa, joista ensimmäinen osa ”Kaunis Kipu” julkaistiin vuonna 2018 Lauran ollessa vain 17-vuotias, ja vieläpä kokonaiskustannussopimuksella Mediapinta Oy:n kanssa.

Runokirjoista toinen osa oli nimeltään ”Ehjempi kuin (koskaan) ennen” ja kolmas, viimeinen osa ”Älä luovuta” julkaistiin loppuvuodesta 2023.

Lauran lukijakunta koostuu suureksi osaksi keskiverto runonkirjan ostajaa nuoremmasta ikäluokasta, sillä nuoren kirjoittajan sanat koskettavat erityisesti nuorta lukijaa. Iso osa hänen lukijoistaan on 20-30 vuotiaita ja tämä onkin Lauralle erittäin mieluisaa, sillä häntä harmittaa lukemisen ja luovan kirjoittamisen harrastamisen kuolema.

Uutta kirjaa Laura on jo alkanut kirjoittaa, mutta se on pidempi prosessi. – Toivon, että tästä projektista syntyy uusia mahdollisuuksia itseni toteuttamiseen ja taiteen luomiseen.

– Olen avoinna uusille mahdollisuuksille, mitä äänikirjasta varmasti poikii!

Tuula Jokiaho


sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät