0.8 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Omaishoitajien ryhmä alkaa Soinissa

Järviseudun Omaishoitajayhdistys ja Etelä-Pohjanmaan Muistiyhdistys käynnistävät yhteistyössä vertaistukiryhmän soinilaisille omaishoitajille.

Kahvikupin ääressä on mahdollisuus kertoa kuulumisia ja vaihtaa ajatuksia samassa elämäntilanteessa olevien ihmisten kanssa. Ryhmässä saa myös tietoa omaishoitoon liittyvistä asioista. Ryhmä on avoin kaikille läheistään hoivaaville ikään ja sukupuoleen katsomatta, eikä ryhmään osallistuminen edellytä yhdistyksen jäsenyyttä tai kuulumista omaishoidon tuen piiriin.

MAINOS

Ryhmään voi tulla yhdessä omaishoidettavan kanssa, sillä yhteisen kahvihetken jälkeen jaamme porukan kahteen osaan. Muistiyhdistyksen Leena Huhtala järjestää mielekästä tekemistä hoidettaville ja Omaishoitajayhdistyksen Tiina Silvonen ohjaa omaishoitajien ryhmää. Vertaistuki on tärkeää niin sairastuneille kuin läheisillekin.

Kokoontumiset ovat kerran kuukaudessa Soinin liikekeskuksen nuopparilla, johon on esteetön käynti kuntosalin pääovista. Ryhmä kokoontuu maanantaina 22.1, 19.2, 18.3, 15.4 ja 13.5. kello 14-15.30.

Ryhmään ei ole ilmoittautumista, vaan osallistua voi silloin, kun se sopii arjen aikatauluun. Olet lämpimästi tervetullut!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät