0.4 C
Alajärvi
tiistai 27.2.2024
MAINOS

Jokaisesta koirasta on arjen sankariksi

Korrektikoiran Arjen sankarit-ryhmä starttaa 7.2. klo 18 Alajärvellä. Arjen sankareissa työstetään kevään aikana erilaisia arkitaitoja ja tarjotaan hauskaa aktivointia niin koiralle kuin omistajallekin.

Yhden harjoituskerran hinta on 20 euroa. Teemoja ovat muun muassa kontakti, vieraiden tervehtiminen, kohde- ja hajutyöskentely, luoksetulo, rauhoittuminen, hihnakäyttäytyminen ja hoitotoimenpiteet.

MAINOS

Teemat on suunniteltu siten, että jatkumo on luonteva harjoituskerrasta toiseen ja aiemmin opituista taidoista on seuraavissa hyötyä. Harjoitukset toteutetaan koirakoiden tarpeet huomioiden ja kurssille voi osallistua, vaikka koiralla olisi haasteita kohdata muita koiria. Sitäkin päästään koirien ehdoilla ja hyvällä mielellä harjoittelemaan.

Valmentaja kuitenkin muistuttaa, että erilaisissa käyttäytymishaasteissa voi olla hyvä ajatus tarkastaa lähtötilanne yksityistunnin merkeissä, jonka jälkeen ryhmäharjoitteluun voi suunnata levollisin mielin. Hän kehottaa ottaa matalalla kynnyksellä yhteyttä, mikäli voi auttaa pohdinnoissa.

Korrektikoiran valmentajana toimii Roosa Linnanmäki, joka on käyttäytymisanalyyttisen eläinkoulutuksen asiantuntija. Hänen intohimonsa on tuoda lisää ymmärrystä koirien ja omistajien välille, jolloin yhteiselosta tulee sujuvampaa ja hyvinvointi lisääntyy molemmin puolin. Lisätietoa arjen sankareista ja muista keväällä alkavista kursseista löytyy osoitteesta korrektikoira.com.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät