0.4 C
Alajärvi
perjantai 23.2.2024
MAINOS

Veto palaa kotiparketille – Pyrintö Vimpeliin keskiviikkona!

Vimpelin Vedon Korisliiganaiset palaavat jälkeen kotiparketille, kun joukkue kohtaa Tampereen Pyrinnön keskiviikkona 24.1 kello 18.30 Vimpelin liikuntahallilla.

Vedon joukkue on uusiutunut vuoden vaihteen jälkeen. Monipuolinen Silja Viita liittyi Vedon ryhmään joulukuussa ja hän pelannut 4 ottelua tällä kaudella. Minttu Isoranta on kuntoutunut ja hän teki onnistuneen paluun Korisliigaan tammikuun alussa pelatussa Honka-ottelussa. Uutena pelaajan Vedon joukkueeseen saapui Jah`Che Whitfiled joka pelasi alkukauden Saksan liigassa Hernerin joukkueessa.

MAINOS

– Joukkue on selkeästi vahvistunut sillä meillä nyt enemmän pelaajia käytössä, kertoo Vedon valmentaja Jukka-Pekka Kujala.

Veto ja Pyrintö kamppailevat sarjan keskikastissa sijoilla 4 ja 5. Keskiviikon ottelulla on iso merkitys pudotuspelejä ajatellen. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti ja voitot ovat menneet tasan.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät