0.4 C
Alajärvi
tiistai 27.2.2024
MAINOS

Ismo Alanko Lappajärvelle

Musiikillisia tuokiokuvia maailmasta 44 vuoden ajalta esittelevä Ismo Alanko Yksin-konserttikiertue halkoo Suomea kesä-heinäkuun ajan.

Sunnuntaina 30.6. Lappajärven kesäteatterissa nähtävän konsertin ohjelmisto sisältää klassikkohittejä ja harvoin livenä kuultuja helmiä, sekä myös uusia lauluja kesäteatterien ainutlaatuisissa puitteissa.

MAINOS

– Ismo Alanko Yksin -konserttikiertue tuo suomalaisiin kesäteattereihin komediaa, tragediaa, ihmissuhdedraamaa ja yhteiskunnallista satiiria laulujen muodossa. Ja kyllä, katsomot ovat katettuja!, lupaa uutta musiikkia parhaillaan työstävä Alanko.

Ainutlaatuisen uran tehnyt Ismo Alanko on jättänyt lähtemättömän jäljen kotimaiseen musiikkikenttään alati uudistuvalla ja samalla ajattomalla soundillaan.

– Yksin esiintyessään lauluntekijä on alastomimmillaan, haavoittuvimmillaan, mutta myös vahvimmillaan. Läsnä ovat vain laulu ja tulkinta. Tilanne on tasapuolisesti avoin kaikille kuulijoille, vapaa genreistä ja musiikillisen ulkoasun tuomista ennakkoasenteista”, vangitsevan karismaattisena live-esiintyjänä tunnettu artisti avaa tulevien konserttien tunnelmia.

Kesäteatterien lisäksi Ismo Alanko Yksin -konsertti on mahdollista kokea myös Helsingin Nordiksella järjestettävällä Sideways-festivaalilla ja Saarijärven Kirmot-tapahtumassa. Yhteensä 13 etappia kattavan kiertueen nyt julkistettavien kesäteatterikonserttien liput tulevat myyntiin keskiviikkona 31. tammikuuta klo 9 Lippu.fissa. Joensuun lisäkonsertin liput ovat nyt myynnissä esiintymispaikan omilla verkkosivuilla.

Konsertin toteuttavat yhteistyössä Fullsteam Agency ja Lada Productions Oy.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät