-0.3 C
Alajärvi
perjantai 12.4.2024
MAINOS

Ankkureiden lentisnaisten sarjapelejä pääsee seuraamaan myös kotihallissa!

Alajärvellä on muutaman kauden jälkeen päässyt katsomaan aikuisten sarjapelejä, kun Janne Turja ja Kari Mattila ilmoittivat kaudelle 2023-2024 joukkueen naisten 3-sarjaan. Ringistä löytyy 15 tyttöä ja joukkue koostuu pääsääntöisesti B-tyttöjen sarjajoukkueesta.

– Joukkue treenaa kolmesti viikossa. Maanantaina on kahden tunnin treenit, jotka sisältävät 45 minuutin fysiikkatreenin.

MAINOS

– Iso pelimäärä näkyy pelaajien kehittymisessä hyvin, pelejä tulee paljon, kun vielä meidän nuoremmat C-ikäiset pelaavat lisäpeleinä C- tytöissä ja 2 pelaajaa pelaa myös A- tytöissä AK / Virkiän joukkueessa. Väsymistä on välillä näkynyt, koska pelejä on paljon ja nuorten sarjoissa pelimatkat voivat olla pitkiä, Joukkueen valmentaja Janne Turja toteaa.

Naiset pelaavat kotipelinsä Alajärven Monitoimihallilla, mihin onkin päässyt pelejä jännittämään ilman sisäänpääsymaksua. Naisten pelejä on joka viikko, kotipelit ovat pääosin keskiviikkoisin ja torstaisin. Naisilla on enää yksi kotipeli jäljellä keskiviikkona 28.2.

Katsojia on peleihin saapunut paikalle ihan mukavasti, mutta ainahan ääntä saisi enemmänkin olla! Joukkue pelaa naisten 3-sarjan ylempää jatkosarjaa. Alkusarjassa naiset sijoittuivat toiseksi 6 joukkueen lohkossa. Naiset ovat jutun kirjoitushetkellä jatkosarjassa neljäntenä. Ankkureiden kanssa samassa lohkossa pelaavat lisäksi Nurmosta kolme joukkuetta, sekä Laihialta ja Kurikasta yhdet joukkueet.

B- tytöt pelaavat turnauksia kevään aikana vielä useamman. Aluemestaruusturnaus saatiin järjestettäväksi Alajärvelle lauantaina 9.3. B- tytöt pelasivat myös itsensä 117 joukkueen sarjassa 20 parhaan joukkoon SM- välieriin, jotka pelataan Hämeenlinnassa 23.2. Sieltä lohkon 2 parasta pääsee SM- finaaleihin, jotka pelataan 12.4 vielä määrittelemättömässä paikassa.

Naisten joukkueen kapteenina on joukkueeseen syksyllä tullut Roosa Aho. Roosalla on porukasta pisin pelikokemus, mikä näkyykin kentällä varmuutena ja malttina. B-tyttöjen joukkueen kapteenina puolestaan on Mimosa Mäkelä. Mimosa on valittu joukkueen kapteeniksi jo useampana kautena peräkkäin, joten luottamusta joukkueen puolesta löytyy!

Kaudelle 2024-2025 Ankkureilla on tavoitteena ilmoittaa joukkue naisten 2-sarjaan. Jos kiinnostusta sarjapelaamisen löytyy, yhteyttä voi ottaa Janneen p. 050 325 3401.

Naisten pelien lisäksi Alajärvellä pelataan myös junnulentistä. Joukkueita löytyy F-ikäisistä eli 1-2 -luokkalaisista lähtien. Jos perheestä löytyy lentopallosta kiinnostuneita junioreita, voi lisätietoja kysäistä valmentajilta tai vaikka lentopallojaostolta. Yhteystiedot löytyvät Alajärven Ankkureiden lentopallojaoston nettisivuilta.

Kapteenin kysymyspatteristo

Roosa Aho

Naisten joukkueen kapteenina on joukkueeseen syksyllä tullut Roosa Aho. Kuva: Elias Murto.
  • pelipaikka: YP
  • pelivuodet: 11
  • lempi pelisali: Kotisali (Monnari)
  • kauden mieleenpainuvin peli: Syyskauden viimeinen peli Nurmossa, 3-2 voitto sarjakärjestä!
  • tavoitteet loppukaudelle: Olla sarjan piikkipaikalla viimeisen pelin jälkeen

Mimosa Mäkelä

B-tyttöjen joukkueen kapteenina on Mimosa Mäkelä. Kuva: Elias Murto.
  • pelipaikka: passari
  • pelivuodet: 9
  • lempi pelisali: Kotisali (Monnari)
  • kauden mieleenpainuvin peli: Ei tiettyä peliä, kaikki pelit kovaa ja tasaista vastustajaa vastaan
  • tavoitteet loppukaudelle: joukkueen kanssa välieristä finaaleihin!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät